Dar 2007-aisiais Johno Spaihtso mokslinės fantastikos scenarijus pateko į juodajį ir geriausią nepanaudotų istorijų sąrašą Holivude. Metų metus „Pakeleiviai“ blaškėsi Holivude, o vienu metu pagrindinius herojus turėjo netgi įkūnyti Keanu Reevesas su Reese Witherspoon. Ir nepaisant visų įvykusių dramų dauguma Holivudo profesionalų pripažino – tuose projektuose geriausias dalykas buvo jos scenarijus.

Ir visgi, pagaliau „Keleiviai“ išvys dienos šviesą, o pagrindinius herojus kelionėje tarp žvaigždžių pristatys Chrisas Prattas su Jennifer Lawrence. Pasak scenarijaus, jų erdvėlaivis turėjo keliauti virš 120-ies metų, o C. Pratto ir J. Lawrence herojai netikėtai prabunda po 30-ies.

Chrisas Prattas sutiko trumpai pasidalinti mintimis apie jau netrukus pasirodysiantį filmą: „O taip, aš laukiu to momento, kai žmonės tai išvys. Greičiausiai, tai yra vienas geriausių mano skaitytų scenarijų, kurį parašė pats Johnas Spaihtsas“, – teigė C. Prattas. „Šioje juostoje aš filmavausi iškart po savaitgalį kino teatruose pasirodžiusios „Šaunosios septyniukės“ (angl. „The Magnificent Seven“) filmavimų ir man prireikė šiek tiek laiko adaptacijai iš laukinių vakarų ligi švaros erdvėlaivyje. Gan ilgą laiką negalėjau atsiplauti to purvo nuo savęs – patikėkite, jo buvo tikrai labai daug“, – besišypsodamas pokalbį užbaigė C. Prattas.

Į Lietuvos kino teatrus „Pakeleiviai“ atvyks gruodžio 30 dieną.

Filmo anonsas: