Gegužės 17-ąją dvi valandas truksianti paskutinė serialo dalis pagaliau užbaigs 10 sezonų trukusį maratoną TV kanale "Fox".

"Beverly Hills 90210" nesulaukė gausių kritikų pagyrų ir netapo megahitu bendruose televizijos laidų reitinguose, tačiau Aarono Spellingo prodiusuotas serialas padėjo "Fox" kanalui įsitvirtinti TV rinkoje bei subūrė aplink save gausų ištikimų gerbėjų būrį, išaugusių kartu su pagrindiniais filmo herojais - Brandonu, Brenda, Kelly, Dylanu, Donna bei Davidu.

Šio serialo, antros ilgiausios TV ekranuose rodytos dramos po NBC serialo "Įstatymas & Tvarka", premjera įvyko 1990-ųjų spalio mėnesį. Būtent jis išgarsino tokius aktorius kaip J.Priestley, S.Doherty, Luke Perry bei Tori Spelling. Beje, 1997-1998 sezono metu seriale vaidino tuomet dar beveik nežinoma aktorė Hilary Swank, šiais metais sulaukusi "Oskaro" apdovanojimo už vaidmenį juostoje "Vaikinai neverkia".

"Tai buvo pirmasis šou, pasakojantis išskirtinai apie paauglių patirtį ir skirtas išskirtinai paaugliams," teigė Sandy Grushow, "Fox" televizijos Pramogų grupės vadovė. "Beverly Hills" kartu su serialais "Simpsonai", "Vedęs ir turi vaikų" padėjo mums sukurti aiškų "Fox" televizijos įvaizdį."

"Mes stengėmės suderinti komediją su jautrumu ir vadovavomės devizu 'mokyk, bet ne pamokslauk'," kalbėdamas apie vieną iš savo prodiusuotų serialų prisipažino Spellingas.

Beje, internetinėje svetainėje AsSeeIn.com, kurioje yra prekiaujama daiktais iš įvairių TV šou, laidų ir serialų, taip pat bus galima įsigyti ir daikčiukų iš "Beverly Hills", pavyzdžiui Dylano motociklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją