Apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2011” draugas naujienų portalas DELFI nekantriai laukia lietuviško kino kūrėjų pagerbimo vakaro, o jo belaukiant siūlo DELFI skiatytojams taip pat išsirinkti savo lietuvių kino kūrėjų filmą favoritą!


Jūsų dėmesiui – dešimt parinktų skirtingų kategorijų „Sidabrinės gervės 2011” nominantų - dokumentinių, pilnametražių, trumpametražių ir televizijos lietuviškų filmų.


Balsuokite už Jums labiausiai patikusįjį ir išrinkite patį geriausią 2010 m. lietuvišką kino filmą! Balsuoti galite iki birželio 6 dienos vakaro. Iš vieno IP galima balsuoti ne daugiau kaip 20 kartų.


Daugiausiai Jūsų balsų surinkusį „Sidabrinį DELFI filmą” paskelbsime DELFI portale, o jo kūrėjus apdovanosime vasaros festivalio „Sidabrinės gervės naktys” atidarymo renginyje. Jis įvyks Veisiejuose birželio 11 d.



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją