Ryanas Reynoldsas naujausioje juostoje vaidina CŽV agentą Billą Pope’ą, kurio smegenys vėliau persodinamos didžiausiam visų laikų nusikaltėliui (akt. K. Costneris). Tai greičiausiai bus antras pagal pelningumą aktoriaus filmas, nes iki šiol daugiausiai jam uždirbo vaidmuo juostoje „Deadpool“. Kiti milijonus žvaigždei atnešę filmai buvo „Krudsai“, „Iksmenai“ ir kt. Skaičiuojama, jog šiuo metu R. Reynoldsas yra prikaupęs maždaug 65 milijonus dolerių.

Jo kolegė filme „Nusikaltėlis“, Gal Gadot (ji vaidina R. Reynoldso herojaus našlę) yra buvęs Mis Izraelis, o Holivude išgarsėjo nusifilmavusi juostoje „Betmenas prieš Supermeną: teisingumo aušra“. Prieš tai dar keliose juostose suvaidinusios aktorės turtas vertinamas 10 milijonų dolerių.

Turtingiausias aktorius, nusifilmavęs kriminaliniame trileryje, be abejonės yra Kevinas Costneris. Per visą savo ilgą karjerą jis jau uždirbo 150 milijonų dolerių. „Nusikaltėlyje“ jam atiteko pagrindinis vaidmuo, tad, neabejotina, kad po premjeros jo sąskaita dar gerokai papilnės.

85 milijonus dolerių yra sukaupęs Tommy Lee Jonesas, filme vaidinantis chirurgą Dr. Franką. Šio aktoriaus karjera – išties įspūdinga, tad šalia milijonų guli ir „Oskaro“, „Auksinio gaublio“ bei „Emmy“ statulėlės už aktorinį meistriškumą.

Tuo tarpu filme CŽV vadą vaidinantis Gary Oldmanas gali pasigirti per karjerą uždirbęs 40 milijonų.

Trileris „Nusikaltėlis“ pasakos įtempto veiksmo istoriją apie Džerichą Stiuartą (aktorius K. Costneris). Tai lengvai prarandantis savikontrolę, impulsyvus, itin žiaurus, nejaučiantis nei skausmo, nei pasigailėjimo blogiukas. Džerichas garsėja kaip vienas nuožmiausių nusikaltėlių pasaulyje. Tačiau būtent dėl savo psichikos jis tampa idealus kandidatas vienai slaptai misijai. Į jo kūną CŽV patalpina netikėtai žuvusio itin svarbaus savo kolegos Bilo (akt. Ryanas Reynoldsas) sąmonę.

Bilas buvo vienintelis pareigūnas, žinantis itin svarbaus liudytojo buvimo vietą. Liudytojo, galinčio daug papasakoti apie grandiozinį teroristų planą, kurio tikslas – nugramzdinti pasaulį į chaosą. Tačiau operacijos metu gydytojams nepavyksta visiškai „ištrinti“ Džericho asmenybės ir ji galų gale paima viršų. Tiesa, Džerichas jau nebėra beširdis nusikaltėlis.

Įtampos ir veiksmo kupino trilerio „Nusikaltėlis“ premjera Lietuvoje – balandžio 22 dieną. Štai filmo anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)