Šį kartą nesunaikinami vyrai į savo gretas nutarė priimti moterį – Megę, kurią suvaidino 34 metų kinų aktorė Nan Yu, žiūrovams pažįstama iš brolių Wachowski filmo „Speed Racer“.

Kai „Nesunaikinami 2“ užkariavo ekranus visame pasaulyje, Holivudo prodiuseris Adi Shankaras („Sniegynų įkaitai“, „Kazino apiplėšimas“) sumojo, kad būtų galima pasinaudoti populiaraus filmo receptu ir pristatyti moterišką kūrinio versiją su pirmo ryškumo žvaigždėmis.

Holivudo veiksmo filmai, kuriuose pagrindinį vaidmenį atlieka moterys, sulaukia išskirtinio dėmesio.

Net ir animacinių filmų kūrėjai vis labiau gręžiasi į dailiąją lytį – štai filmas „Karališka drąsa“ yra pirmasis „Pixar“ darbas, kur pagrindinė veikėja yra mergina. Ir ji šaudo tiesiai į dešimtuką – filmas susilaukė milžiniško populiarumo visame pasaulyje.

Adi Shankaro sumanymui Holivude iškart buvo pritarta ir prodiuseris pradėjo derybas su garsenybėmis. Adi Shankaras teigia, kad kelios garsios aktorės susidomėjo filmo idėja, tačiau jų pavardžių kol kas neatskleidžia.

Paklaustas, ką mano apie filmo moterišką versiją, „Nesunaikinami 2“ režisierius Simonas Westas atsakė, kad tai iš tiesų nebloga mintis ir išvardijo kandidates: „Angelina Jolie, Cameron Diaz, Milla Jovovich – sąrašas gali tęstis“.

Filmo „Nesunaikinami 2“ aktoriai taip pat turi savo pasiūlymų, kas galėtų vaidinti šiame filme.

Terry Crewsas ir Randy Couture teigia, kad moteriškoje versijoje būtinai turėtų pasirodyti Charlize Theron („Snieguolė ir medžiotojas“).

„Ji labai karšta“, – teigė Terry Crewsas.

Chucko Norriso nuomone, filme galėtų vaidinti moterų mišriųjų kovų čempionė Gina Carano, sužibėjusi Steveno Soderbergho juostoje „Prarasta kontrolė“, kadangi ji klasiškai moka kautis.

Tuo tarpu kino gerbėjai jau spėlioja, kas turėtų sudaryti nesunaikinamų moterų komandą – be Angelinos Jolie, Millos Jovovich, Charlize Theron, juostoje taip pat galėtų pasirodyti Uma Thurman („Nužudyti Bilą“), Kate Beckinsale („Kitas pasaulis“), Michelle Rodriguez („Greiti ir įsiutę“), Zoe Saldana („Kolumbiana“).

Kai kurie mano, kad į filmą galėtų būtų pakviestos ir veiksmo filmų veteranės Sigourney Weaver („Svetimas“) bei Linda Hamilton („Terminatorius“).

Jei visos šios gražios ir karingos moterys susirinks į vieną filmą, tuomet bus iš tiesų karšta.

Tuo tarpu kaip sekasi pirmajai Nesunaikinamai moteriai galite pamatyti šalies kino teatruose, kur šiuo metu rodomas Holivudo superfilmas „Nesunaikinami 2“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)