Vargu ar medikai pritartų, jog tai ką aktorius daro su savo kūnu yra saugu, nes kalbame apie 20 kg priaugimą vienam vaidmeniui ir 20 kg praradimą kitam. Ir aktorius C. Bale'as tai daro taip dažnai, kad tai stebina net ištikimiausius fanus.

2004 metų filme „Mašinistas“ aktorius pasirodė išsekęs iki pavojingos ribos, bet jau po pusmečio pademonstravo pavydėtinus raumenis Betmeno filmuose.

Vis dėlto, jei reikėtų išskirti vieną filmą, kuriame Christianas Bale'as parodė absoliučią kūno formos viršūnę su neįtikėtinais 3% kūno riebalų, tai filmas, kuris iš esmės pakeitė aktoriaus karjerą: 2000 m. pasirodęs „Amerikos psichopatas“. Sėkmingas psichopato personažas aktorių nuvedė iki Betmeno franšizės ir atvėrė duris į daugelį vaidmenų Holivude.

Sėkminga aktoriaus Ch. Bale karjera, žinoma, susiklostė ne tik dėl kūno išvaizdos ar gebėjimo ją drastiškai pakeisti, bet ir dėl puikių aktorinių sugebėjimų įsijaučiant į tikrus personažus.

Iki 2018 metų kinuose išvysime keturis aktoriaus filmus. Naujausiame filme, pagal tikrus įvykius paremtoje dramoje „Pažadas“ (orig. „The Promise“), Christianas Bale'as vaidina Krisą Majersą, vidutinio sudėjimo amerikiečių fotožurnalistą, kuris siekia užfiksuoti genocido siaubą Turkijoje Pirmojo pasaulinio karo metu.

Krisas Majersas buvo tikras Amerikos reporteris, kuris dirbo karščiausiuose pasaulio taškuose. Filmas parodo įvykius, kurie vyko prasidedant genocidui ir armėnų pasipriešinimą, kai Prancūzijos karinių jūrų pajėgos padėjo išsaugoti kelis tūkstančius armėnų.

Kadras iš filmo "Pažadas", Christianas Bale'as

Filme „Pažadas“, kuris pasakoja apie meilės trikampį įsiplieskusią karinio konflikto metu, taip pat vaidina „Žvaigždžių karų. Paskutinio džedajaus“ žvaigždė, aktorius Oscar Issac, bei iš „Pasivaikščiojimo“ žinoma aktorė Charlotte Le Bon. Be puikių aktorių prie kino juostos prisidėjo „Ruandos viešbučio“ režisierius Terry‘is George‘as bei filmo „Keista Bendžamino Batono istorija“ scenaristas Robinas Swicordas.

Istorinė drama „Pažadas“ jau rodomas kino teatruose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją