Artėjant romantiškai, meile tikėti priversinčiai premjerai, kviečiame sužinoti daugiau detalių apie šią įvairialypę aktorę ir pažinti 43-ejų J.Connelly iš arčiau.

Aktorės ūgis – 169 cm.

Jennifer bičiulių ir kolegų yra meiliai vadinama Jenny C.

Didžiąją vaikystės ir jaunystės dalį Jennifer praleido Brukline, Niujorke.

Artimas J.Connelly tėvų draugas dirbo reklamos agentūros vadovu. Kai Jennifer buvo 10 metų, jis pasiūlė mergaitės tevams nusivesti ją į modelių atranką. Netrukus po to ji pradėjo fotografuotis ir filmuotis žurnalams bei reklamoms.

Pirmąjį savo vaidmenį kine J.Connelly atliko 1984-ųjų Sergio Leone filme apie gangsterius „Kartą Amerikoje“ (angl. „Once Upon a Time in America“). Atrankoje šiam vaidmeniui Jennifer reikėjo sušokti baletą. Nors ji to ir nemokėjo, 14-metė puikiai pamėgdžiojo baleriną.

Maždaug 1985-aisiais J.Connelly pasirodė roko muzikos klipe „I Drove All Night“ pagal Roy Orbisono dainą.

1986-ųjų gruodį J.Connelly įrašė dainą, skirtą Japonijos rinkai – „Monologue of Love“. Jennifer dainavo japoniškai pagal jai surašytus garsus, nors šios kalbos ji nemokėjo.

Aktorė mokėsi Jeilyje ir Stanforde.

J.Connelly yra įvertinta „Oskaru“ už vaidmenį 2001-ųjų filme „Nuostabus protas“.

Aktorė laisvai kalba itališkai ir prancūziškai.

J.Connelly yra sportiška, ji mėgsta plaukimą, gimnastiką ir važinėjimąsi dviračiu. Aktorė mielai iškylauja ir keliauja su palapinėmis, leidžiasi į žygius pėsčiomis. Gana netikėta, bet Jennifer domisi kvantine fizika, matematika, kompiuterinėmis programomis ir filosofija.

Karts nuo karto J.Connelly ant kaklo segi pakabutį su Dalai Lamos atvaizdu.

Piešimą vienu iš hobiu įvardijanti aktorė teigia, kad jos mėgstamiausios spalvos: ryški mėlyna, žalia ir švelniai pilkšvai žalsva, kurią ji vadina jūros spalva.

Pirmasis J.Connelly sūnus Kai gimė 1997-aisiais, jo moteris susilaukė su fotografu Davidu Duganu.

2003-ųjų sausio 1-ąją aktorė Škotijoje ištekėjo už aktoriaus Paulo Bettany, kurį ji sutiko dirbdama prie filmo „Nuostabus protas“. Pirmasis poros sūnus Stellanas, pavadintas jų draugo, aktoriaus Stellano Skarsgardo garbei, gimė tais pačiais metais. Dar vieno vaiko, dukros Agnes Lark, J.Connelly ir P.Bettany susilaukė 2011-ųjų gegužės 31-ąją.

2005-aisiais J.Connelly tapo „Amnesty International“ žmogaus teisių švietimo srities ambasadore.

Aktorė taip pat prisidėjo prie organizacijos „Charity: Water“ veiklos ir ieškojo lėšų šviežio vandens gręžiniams Afrikoje, Indijoje ir Centrinėje Amerikoje.

2012-ųjų gegužę J.Connelly buvo suteiktas fondo „Gelbėkite vaikus“ tarptautinės ambasadorės vardas.

Per aktorės karjerą jos vardas buvo minimas gražiausių pasaulio moterų gretose tokiuose leidiniuose kaip „Vanity Fair“, „FHM“, „Esquire“, „Empire“, „Los Angeles Times“ ir daugybėje kitų.

Kaip pagrindiniai J.Connelly seksualumo atributai pažymimi tamsūs plaukai ir žalios akys bei moteriška figūra ir sodrus balsas.

Aktorė yra veganė.

Būtent J.Connelly yra laikoma viena iš pagrindinių princesės Džasminos herojės įkvepėjų 1992-ųjų animaciniame filme „Aladinas“.

Šiuo metu aktorė gyvena Niujorke, tad jai buvo itin artimas faktas, jog magiška „Žiemos pasakos“ istorija rutuliojasi būtent šiame mieste.

Romantiškos dramos pasakojimas yra nusidriekęs daugiau kaip per amžių, jos veiksmas vyksta 1916-aisiais ir šių dienų Manhetene. Mitų apipintame mieste, Niujorke, susitinka žmonės, susipina likimai ir gimsta stebuklai, o gėris ir blogis susiremia dar vienam mūšiui jų nuo amžių amžinųjų trūksiančioje kovoje. Filme pasakojama apie vagišių Piterį Leiką. Viename iš namų, į kuriuos įsilaužia, šis išvaizdus vyrukas pamato merginą vardu Beverli (akt. Jessica Brown Findlay) ir ją pamilsta. Tačiau porai likimas nėra numatęs ilgų dienų drauge – Beverli serga tuberkulioze ir gyventi jai liko visai neilgai, o vietinės mafijos bosas ketina nugalabyti Piterį. Pamišusiam airių gangsteriui, kurį suvaidino Russellas Crowe, ir jo pakalikams beveik pavyksta išsiųsti Piterį anapilin, tačiau vyro gyvybę išgelbėja nuostabus stebuklingas baltas žirgas Atansoras. Tuomet ten, kur, atrodytų, Piterio Leiko istorija turėjo baigtis, prasideda stulbinantis naujas pasakojimas...

Nuostabi ir širdį virpinanti istorija apie nenugalimą meilę filme „Žiemos pasaka“ Lietuvos kino teatruose jau nuo vasario 14 dienos.

Filmo „Žiemos pasaka“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)