Muzikinės komedijos „Magiškasis Maikas XXL“ premjeros proga kviečiame sužinoti įdomių detalių apie Niujorke gimusio A. Rodriguezo karjerą ir asmeninį gyvenimą.

Aktoriaus ūgis – 183 cm.

Iki pasirodymo 2012-ųjų filme „Magiškasis Maikas“ A. Rodriguezas daugiausia dirbo televizijos serialuose.
Adamas Rodriguezas

Išvaizdus aktorius yra pasirodęs bene dešimtyje muzikinių vaizdo klipų. Populiariausi jų – Lionelio Richie kūrinio „I Call It Love“ bei Jennifer Lopez 1999-ųjų „If You Had My Love“ vaizdo klipai. Taip pat jį galima pamatyti Busta Rhymes, 50 Cent, Melanie Fionos klipuose.

A. Rodriguezą bei dainininkę Melanie Fioną siejo ir romantiški santykiai – jiedu buvo drauge nuo 2009 iki 2012 metų.

2011-aisiais aktorius pasirodė vienoje populiaraus vaikams skirto JAV serialo „Sesame Street“ serijų. 

Laisvalaikiu A.Rodriguezas groja gitara ir rašo muziką.

Aktoriaus tėvas Ramonas Rodriguezas yra pusiau kubietis, pusiau puerto rikietis, o jo motina Janet turi puerto rikietiškų šaknų.

Adamas yra didelis Puerto Riko virtuvės mėgėjas.

A.Rodriguezas svajojo tapti profesionaliu beisbolo žaidėju, tačiau vidurinėje jis patyrė traumą, po kurios ėmė domėtis teatru ir vaidyba. Pasak vyro, tapti aktoriumi jis panoro būdamas 19-os.

Prieš pragyvenimui užsidirbdamas vien vaidindamas televizijoje, A.Rodriguezas dirbo biržos makleriu.

Aktorius yra filmavęsis reklamose, sykį jis yra reklamavęs „Coca-Cola“ gėrimą.

Pirmąsyk ekrane A.Rodriguezas pasirodė būdamas serialo „X failai“ masuotės aktorius.

2014-aisiais aktorius susilaukė dukters Frankie Elle Rodriguez su sužadėtine, modeliu Grace Gail.

Nors A.Rodriguezo vaidmuo „Magiškojo Maiko“ filmuose yra laikomas itin sėkmingu, žurnalui „Glamour“ aktorius yra atskleidęs, kad jo herojaus vardas Tito, jam visai nepatinka.

Filme „Magiškasis Maikas XXL“ striptizo šokėjas Maikas su jo kolegų komanda keliaus dalyvauti striptizo šokėjų čempionate. Be 2012-aisiais kino teatrus pasiekusiame filme „Magiškasis Maikas“ jau regėtų aktorių Channingo Tatumo, Joe Manganiello, Kevino Nasho, Matto Bomerio ir Adamo Rodriguezo, filme „Magiškasis Maikas XXL“ žiūrovai išvys ir naujų žinomų veidų. Prie moteriškosios juostos kompanijos prisijungė Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks ir Andie Macdowell.

Erotiškų judesių bei raumeningų kūnų turtinga muzikinė komedija „Magiškasis Maikas XXL“ jau džiugina Lietuvos moteris kino teatruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją