Atostogoms pasirinkusi lietuvių mėgstamą viešbutį, įspūdingų formų moteris Antalijoje neliko nepastebėta ir sulaukė nemažai pavydžių žvilgsnių.

Kaip teigė pati Rasa, dėmesio atkreipti tikrai nesitikėjo, bet reta proga atsipalaiduoti ir pasipuošti tikrai norėjo pasinaudoti: „po trijų metų pertraukos su šeima išvykome į pirmas tikras atostogas. Todėl išlįsti iš sportinės aprangos yra tikra šventė, tad norisi apsiauti aukštakulnius ir pasipuošti suknele“.

Kelionėje trenerė ne tik mėgavosi poilsiu, bet ir filmavo naujo projekto Rasalifestyle treniruotes. Tai taip pat sudomino piosliautojus.

Supratusios, kad Rasa yra ne šiaip gražuolė, o profesionali trenerė, smalsuolės domėjosi net tuo, kas Rasos lėkštėje. Reikia pripažinti, kad trijų vaikų mama atrodo pavydėtinai.

Pasidalinusi atostogų nuotraukomis socialiniame tinkle, žavi moteris nustebino sekėjus, kurie nepatikėjo, kad šalia jos ne seserys, o tikrų tikriausios dukros.

R. Vilkienės atostogų akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (267)