Kai tai nutiko, Argentinos naujienų pranešėja Alina Moine kalbėjo apie Rio de Žaneiro olimpiadą. Pranešėja vilkėjo laisvai krentančią juodą suknelę, patenkinta kalbėjo su kolega Maxi Palma ir vienu metu ranką kilstelėjo prie veido. Netikėtai ranka kliudė suknelės apačią ir drabužis pasikėlė taip, kad pasimatė kūno spalvos kelnaitės.

A. Moine suskubo pataisyti suknelę ir toliau tęsė pokalbį. Jos kolega, regis, to net nepastebėjo ir toliau kalbėjo į kamerą. Po šio nutikimo laidos vedėja tvirtai laikė rankomis suknelę, kad tai nepasikartotų.

A. Moine kanale „Fox“ dirba jau beveik dešimtmetį. Ji dažnai „Twitter“ pasidalina tuo, kur galima įsigyti jos laidoje vilkėtą drabužį. Tiesa, laidos vedėja, žinias pranešanti iš Rosarijo miesto, Argentinos šiaurės rytuose esančioje Santa Fė provincijoje, nesigėdija demonstruoti savo kūno – be sporto žurnalistikos „Fox Sports“ šviesiaplaukė gražuolė taip pat yra dirbusi apatinio trikotažo modeliu prekės ženklui „Selu“.

Nutikimas tiesioginiame eteryje neliko nepastebėtas akylų žiūrovų, kai kurie tą epizodą nesibodėjo įkelti į internetą. Nors daugiau kūno nei norėta buvo pademonstruota pernai metų pabaigoje, nuo to laiko šis vaizdo įrašas internete buvo peržiūrėtas daugiau kaip 350 tūkstančių kartų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)