Kaliningrade gyvenanti Anastasia mielai viešina seksualias nuotraukas, kuriose išryškina plačius klubus ir putlią krūtinę. Tačiau tai dar ne viskas, ji ne tik sulaukia komplimentų, kuriuose yra lyginama su JAV žvaigžde Kim Kardashian, jo tikina, kad atrodo daug geriau už pasaulinę garsenybę.

Tiesa, kartais komplimentai virsta kaltinimais, esą Anastasia kopijuoja Kim, tačiau rusaitės atsakas yra griežtas – jos formos yra visiškai natūralios, priešingai nei žymiosios Kim. Esą jos kūno formos – sunkaus ir varginančio darbo sporto salėje rezultatas.

„Man patinka Kim Kardashian, bet tikrai nesidžiaugiu, kai esu su ja lyginama – jai dar labai toli iki manęs, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo A. Kvitko. – Mano kūnas yra sportiškas, klubų raumenys – ištreniruoti, o užpakaliukas – pats gražiausias. Nesu dariusis nė vienos plastinės operacijos.“

Jos populiarumas auga kaip ant mielių. „Tai tik laiko klausimas, kada būsiu populiaresnė už pačią Kim“, – pasitikėjimą savimi demonstruoja Anastasia.

Vis dėlto atsirado ir tokių, kurie jos teiginius, esą nėra tobulinusi kūno pas plastikos chirurgus, vadina visišku melu. Anot komentatorių, paauglystėje ji buvo eilinė mergina su nedide krūtine ir neišraiškingu užpakaliuku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)