Iš Rio de Žaneiro kilusią Thalita Zampirolli galima pavadinti garsiausiu šalies modeliu, moterimi tapusiu po lyties keitimo operacijos. Savo gerbėjus ji stengiasi pradžiuginti gundančiomis asmenukėmis ir nuotraukomis su bikiniu. Atrodo, nuo jų moteris neturi ko slėpti: vis įkelia treniruočių sporto klube įrašų ir net nuotraukų su vaizdais iš poliklinikos, kurioje modeliui atliekamos tam tikros kūno korekcijos procedūros.

Kalbama, kad šiuo metu 26-erių metų Th. Zampirolli susitikinėja su profesionaliu modeliu Rodrigo Westermannu.

Th. Zampirolli populiarumo pradžia galima laikyti 2013-uosius, kai žiniasklaidoje pasirodė jos nuotrauka su futbolo legenda ir politiku Romario.

Neužilgo buvo paviešintas faktas, kad iš prigimties ši moteris yra vyras. „Maniau, tai jį suerzins, bet kad ir kaip atrodyčiau, juk esu moteris. Mūsų santykiai tęsėsi net metus ir visą tą laiką jie buvo puikūs“, – tada kalbėjo Th. Zampirolli.

Thalita Zampirolli

Tačiau Romario tokius pareiškimus atkakliai neigė ir net grasino paduoti už juos į teismą. Praėjus metams vietinėje žiniasklaidoje pasirodė pranešimas, kad galop buvo išduotas buvusiam sportininkui palankus teismo nutarimas, draudžiantis Th. Zampirolli viešai pasakoti apie tariamus romantiškus santykius.

Be šio akibrokšto, Th. Zampirolli teko patirti ir kitų: kaip pati tvirtina, paaiškėjus, kad ji transseksuali, buvo nutrauktos kelios sutartys su modelių agentūromis.

„Jie atsisakė mane samdyti, aiškindami, kad elgiausi nesąžiningai, kad privalėjau pasakyti, jog esu transseksuali. Turiu prisipažinti, tada tai buvo smūgis“, – pasakoja Th. Zampirolli.

Kad ir kaip būtų, jau trejetą metų iš eilės Itapemirine gimusi Th. Zampirolli yra viena iš garsiausių Brazilijos modelių.

Thalita Zampirolli
„Nebuvau laiminga turėdama vyro išvaizdą, nes visada jausčiausi esanti moterimi.“

Ji naudojasi savo populiarumu ir vis gausėjančiam gerbėjų būriui demonstruoja nuotraukas, kuriose pozuoja vos kūną dengiančiais apdarais. „Nebuvau laiminga turėdama vyro išvaizdą, nes visada jausčiausi esanti moterimi“, – sako Th. Zampirolli.

Būdama 18-os Th. Zampirolli pasidarė lyties keitimo operaciją; jai buvo įsodinti krūtų implantai. Tvirtas ir standus kūnas, pasak jos, – tai tik fizinių pratimų ir griežtos dietos rezultatas.

Thalita Zampirolli

„Esu moteris: turiu moteriškus lytinius organus ir moters tapatybę“, – sako Th. Zampirolli. Th. Zampirolli pavyko pritraukti neįtikėtinai daug gerbėjų. Šiuo metu jos „Facebook“, „YouTube“ ir „Instagram“ paskyras stebi virš 29 tūkst. interneto naudotojų.

Populiarumas išties stulbinantis: vienintelis treniruočių vaizdo įrašas sulaukia net 20 tūkst. įvertinimų „Patinka“.

Dabar plačiai komentuojama jos ir žavingojo R. Westermanno nuotrauka su užrašu „Su juo jaučiuosi laminga“. Prie jos pridėta ir grotažymė #Thadrigo – dviejų medelių vardų junginys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)