Beje, norėdamas pasirodyti itin galantiškas, Antonas susimovė dar nė nepradėjęs dainuoti. Jis puolė spausti rankas komisijos nariams, o moterims nusprendė jas ir pabučiuoti. D. Bohlenas iš karto replikavo, kad vaikinas neturėtų glausti lūpų prie rankų, etiketas reikalauja tik priartėti, bet nepabučiuoti.

Prieš susitinkant su žiuri Antonas televizijos žiūrovams buvo pristatytas kaip savimi pasitikintis finansų patarėjas. Ketvirtus metus Vokietijoje gyvenantį 24-erių vaikiną apie jo kilmę ir profesiją kamantinėjo D. Bohlenas.

„Padedi žmonėms prašvilpti turtą?“ – ironizavo D. Bohlenas. Tuo tarpu Antonas į tai atsakė: „Teisingai.“ Jis pridūrė, kad siekia kopti karjeros laiptais. Žiuri veiduose pasirodė skeptiškos šypsenos.

Vaikinas pareiškė, kad komisiją bandys nutebinti savo kūrybos daina „24 valandos“. Netaisyklingai vokiškai kalbėdamas, Antonas vėlėsi ir bandydamas papasakoti apie dainos turinį. Vaikinas norėjo papasakoti apie laiko planavimą, tačiau susipainiojo tarp žodžių. Vokiškai planuoti – „planen“, o jis pavartojo žodį „planieren“, kuris reiškia – planiruoti, išlyginti atliekant kelio tiesimo darbus. „Na jei tu 24 valandas planiruoji, tai esi tikriausiai ekskavatorininkas“, – pareiškė D. Bohlenas.

Muzikinė pasirodymo dalis neišgelbėjo vaikino. Žiuri narių veido išraiškos, raukomos kaktos ir vartomos akys signalizavo, kad nieko gero tikėtis neverta.

„Žvelgiant filosofiškai, tai buvo komedija, ar tai buvo tragedija? – elektroninės muzikos dievaičio H.P. Baxxter repliką Antonas sutiko linksėjimu. – Taigi tai klausimas. Man tai buvo tragedija, todėl gauni aiškų „Ne“.

D. Bohlenas sakė, kad jam nėra aišku, ar šis pasirodymas susijęs su Antono svajone, ar su psichoze. Dainininkas pareiškė, kad Antonui geriau bandyti siekti karjeros banke „Deutsche Bank“, kuriam po įvairių skandalų reikia naujų žmonių, o D. Bohlenas jam ten neužkirs kelio, tačiau muzikinėje padangėje vaikinui patyręs muzikantas nepadės.

Žiuri moterys Antonui irgi buvo negailestingos. Dainininkė Vanessa Mai suabejojo, ar vaikinas tikrai pakankamai supranta vokiečių kalbą, todėl greitai ištarė „Ne“. Šlagerių daininkė Michelle dar pridėjo: „Manau, kad kai tu pats pamatysi, išsigąsi. Tai buvo tikrai baisu.“

Žiauriai sukritikuotas Antonas padėkojo, o užkulisiuose sakė, kad viskas gerai ir mandagiai atsisveikino.

Vaizdo įrašą su Antono pasirodymu galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (320)