„YouTube" erdvėje patalpintas vaizdo įrašas „Fashion Comes From Eastern Europe" (liet. „Mada ateina iš Rytų Europos"), kuriame Svetlanos Proninos stilius lyginamas su scenos dievaitės Beyonce, reperė Nicki Minaj - su raudonkepuraite, o italų stiliaus ikona Anna Piaggi su legendine Vilniaus Rožyte.

Šiame vaizdo įraše tai pat matyti ir scenos legenda Džordana Butkutė, „auksinė žuvelė" Rūta Meilutytė, istorinė asmenybė Barbora Radvilaitė, buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas ir kitos Lietuvos įžymybės.

Vaizdo įrašo kūrėjai įžvelgė ir tai, kad kai kurie mados namai šiuo metu pristato tokias tendencijas, kurios jau seniai yra tapę lietuviškomis legendomis. Pavyzdžiui, sovietinių mokyklinių uniformų nertas apykaklės ar kai kurių namus puošiančių kilimų ant sienos raštus.

Ieva Zubavičiūtė atskleidė, kad prie šio vaizdo įrašo dirbo nemaža komanda.

„Norėjosi šiek tiek šokiruoti geraja prasme, - portalui MIESTE.lt pasakojo Ieva. - Labai įdomu, koks bus atgarsis iš vakariečių, ar supras lietvišką humorą."

Pasidomėjus, ar megina nebijo lietuvaičių priekaištų, kad jie yra lyginami su užsienio įžymybėmis, ji patikino, kad visi žmonės čia parodomi geraja prasme: „Kas nenorėtų įkvėpti Beyonce?"

Apie I.Zubavičiūtę portalas MIESTE.lt rašė anksčiau. Mergina yra projekto „Fashion Bloc" autorė.

„Bandome pastatyti tiltą tarp Rytų ir Vakarų, o statyboms naudojame kokybiškus dizaino kūrinius", - apie savo projektą kalbėjo Ieva.