Praeitą savaitę Lietuvos portalus apskriejo sensacinga žinia: penktadienio naktį Vilniuje suniokotas garsusis grafitis, vaizdavęs kandidato į Jungtinių Valstijų prezidentus Donaldo Trumpo ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino bučinį. „Veidus užpaišė baltais dažais. Gaila, bet nėra įrodymų, kas tai padarė“, - pasakojo Dominykas Čečkauskas.

Verslininkas pasakojo, jog anksčiau ar vėliau tikėjosi, kad atsiras žmonės, kuriems šis piešinys nepatiks. „Iš tikrųjų, net keista, kad jis taip ilgai išsilaikė nesuniokotas.“

Tiesa, D. Čečkauskas nė kiek nepyksta ant vandalų, priešingai – juos gina: „Gatvės menas – tai toks dalykas, kuris turi ne tik stebinti ar žavėti, bet ir įtraukti praeivius. Tad natūralu, kad garsųjį piešinį kažkas užpiešė. Tiesą sakant, nekeliu čia dėl to dramos“, - prisipažino vyras ir atskleidė, kad greitu metu atkurs grafitį, nustebinusį visą pasaulį. Verslininkas žada, kad tai bus tik dar stipresnis piešinio variantas.

Laidoje „Didysis O“ verslininkas pasakojo, kad dėl savo itin skandalingų pasisakymų, feisbuko postų ir performansų restoranas „Keulė Rūkė“ yra sulaukęs grasinimų: „Atsimenu turėjom religinį skandalą, kai bibliją aptaškėm barbekiu padažu. Tuo metu gavome tiesioginių grasininų, kad mus susprogdins. Net samdėme apsauginį.“

Laidos vedėją O. Gasanovą nustebino šis D. Čečkausko pasakojimas: „Krikščionys grasino jus sunaikinti? Kažkoks nesusipratimas“.

Laidos metu Dominykas Čečkauskas pasakojo, kodėl, kaip pagrindinį ingredientą savo restoranams, savininkai pasirinko ne jautieną ar vištieną.

„Lietuviai labai myli kiaulieną, ji yra populiari, gal tik kiek nuvalkiota per pastarąjį dešimtmetį. Mes norime atkurti kiaulienos valgymo madą Lietuvoje“, - laidoje atskleidė D. Čečkauskas.

Paklausus, ar tikrai ši vasara sunki verslininkams, laidos svečias prisipažino: „Yra kažkoks kritimas, bet tai visiškai natūralu. Mes orientuojamės į hedonistinę auditoriją, tai visiškai suprantama, kad vasarą jie kažkur linksminasi ir ilsisi. Bet tai tikrai nėra taip blogai, kaip skundžiasi dauguma verslininkų. Tiesiog reikia daryti tai, ką darai geriausiai ir niekada netrūks klientų“.

„Stoties rajonas – tikrai ne prestižinis. Tai vieta, kur dirba gatvės moterys, o narkomanai prašo pinigų. Ir šiaip labai daug girtų žmonių“, - savo nuostabos, kodėl pirmasis restoranas buvo įkurtas būtent šiame rajone, neslėpė O. Gasanovas. „Net gatvių kampas, kuriame šiuo metu įkurtas jūsų restoranas kažkada buvo vieta, kur dirbdavo prostitutės ir laukdavo savo klientų“. Tačiau laidos „Didysis O“ svečias nepasimetė: „Tai ir dabar ten vis dar dirba moterys, bet mes labai gerai su jomis sutariam. Jos netgi mūsų restoraną rekomenduoja savo klientams“, - juokiasi D. Čečkauskas.

Verslininkas Dominykas Čečkauskas atskleidė, jog palaiko nakties plaštakes: „Prieš mūsų atėjimą į stoties rajoną, čia buvo kavinė, kuri ant durų turėjo ženkliuką su perbrauktu drugeliu. Gal reikės mums padaryti lipduką su drugeliu, bet neperbrauktu. Prostitutės pas mus laukiamos“.

Rytinės laidos „Didysis O“, radijo stoties ZIP FM eteryje, galite klausyti kiekvieną darbo dieną nuo 7 iki 10 valandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)