Neseniai rašėme apie tai, kaip susiklostė Pegę vaidinusios Katey Sagal gyvenimas, o šįkart pasidomėjome, kaip šiuo metu gyvena Bado Bandžio etiketę visam gyvenimui gavęs Davidas Faustino. Šiandien jam jau 42-ji.

Taigi, jo gyvenimas neapsiribojo vien aktoryste. D. Faustino – reperis, vedantis savo laidą radijo stotyje Dash Radio.

D. Faustino vyresnis ir jaunesnis broliai – taip pat aktoriai. Tiesa, jaunėlį taip pat ne kartą buvo galima matyti seriale „Vedęs ir turi vaikų“.

Pats aktorius seriale jaunesniąją Bandžių šeimos atžalą pradėjo vaidinti 1987-aisiais ir pasirodė net 259 serijose. Jis neslepia, jog Bada etiketė jam prilipo visam gyvenimui ir neseniai atskleidė, jog studija jau kalba apie serialo sugrįžimą.

„Sklando kalbos, jog serialo tęsinį rodys per Netflix. Tai būtų puikų, nes galėtume negailėti keiksmažodžių, man visai nesunku būtų pasiųsti „seserį“ Kelę ant trijų raidžių. Mes, visi vaidinusieji legendinėse serijose, jau sutarėme, jog mielai filmuotumėmės ir toliau“, – „E News“ žurnalistams sakė D. Faustino.

Kaip susiklostė asmeninis aktoriaus gyvenimas? 2004 metais po penkių metų draugystės jis Las Vegase vedė Andreą Elmer. Pora susipažino dvasinio tobulėjimo centre. 2006-aisiais jiedu išsiskyrė ir skyrybos buvo ne itin draugiškos – teisme D. Faustino siekė, kad nereiktų buvusiai žmonai mokėti pinigų.

Dar 1991 metais jis Los Andžele atidarė naktinį klubą „Balistyx“, kurio vakarėlius pats vesdavo. Klubas gyvavo dvejus metus.

2007 – aisiais aktorius buvo sulaikytas už marihuanos vartojimą. Vėliau kaltinimai jam buvo atmesti, nes D. Faustino sutiko atlikti reabilitacijos kursą.

2015 metais D. Faustino ir mergina Lindsay Bronson susilaukė dukros Ava Marie Grace Faustino.

Kaip aktorius atrodė anksčiau ir dabar - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)