Viskas baigėsi tuo, kad Christine jį paliko, nes kuo lieknesnė ji tapdavo, tuo labiau šis pavydėdavo ir pykdavo. Vaikinui patiko apvalutė mylimoji, jis ją nuolat vadindavo „begemotu“.

Kai jauna moteris nusprendė, kad nori atsikratyti papildomų kilogramų, ji jau svėrė 125 kg. Viršsvoris ėmė kenkti normaliam jos gyvenimui, todėl pirmiausia Ch. Carter ryžosi skrandžio operacijai. Po jos sėkmingai atsikratė 22 kg. Vėliau ji toliau lieknėjo laikantis patikrintų dietų bei sportuodama.

Kai jau buvo tokio svorio, apie kokį svajojo, moteriai buvo atlikta plastinė operacija, kurios metu pašalintas perteklinis odos audinys.

Tačiau pagrindinis šios istorijos akcentas nėra svorio mažinimas. Svarbiausia, jog Ch. Carter ne tik ėmė gyventi sveikiau, atrodo nuostabiai, bet ir atsikratė visavertiškai gyventi trukdžiusio ir įžeidinėjusio vaikino.

„Mano pavyzdys – puiki paskata kitoms moterims išsivaduoti iš joms nepatinkančio gyvenimo ir pradėti gyventi kitaip. Tam negali sutrukdyti nei mylimas vaikinas, nei kitos priežastys. Jei jau užsibrėžei tikslą – būtinai jį pasieksi. Jei pavyko man, pavyks ir jums. Štai, kodėl dalinuosi nuotraukomis. Jos – geriausias įrodymas, kad žmogaus galimybės – beribės“, – sako Ch. Carter.

Christine neįtikėtini pasikeitimai – nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)