Cindy Moore buvo padidintos krūtys ir priauginti plaukai, o jos lūpos pumpuojamos triskart per mėnesį. 31 metų moteris iš Mančesterio netgi gavo registracijos numerį, kuris tariasi kaip „Doll“ (angl. lėlė), rašo svetainė metro.co.uk.

„Mano krūtinė anksčiau buvo maždaug A dydžio, bet dabar ji siekia FF dydį. Manęs dar laukia tolimas kelias. Ketinu dar labiau sulieknėti ir tapti dar panašesnė į sekso lėlę, – atskleidė ji. – Man visada patikdavo, kai pamatydavau kitus panašios išvaizdos žmones. Manau, dabar atrodau graži.“

Moteris pasakojo, kad jau nuo 19 metų ją žavėjo dirbtinis grožis. Tik ji nusprendė eiti iki kraštutinumo, kai jos sužadėtinis ir jos dviejų vaikų tėvas išdavė ją su kita moterimi.

Gimus sūnui Maxui, kuriam dabar aštuoneri metai, ir dukrai Lacey, kuriai dabar šešeri, ji priaugo apie 40 kg, tačiau išsiskyrimas su širdies draugu paskatino ją radikaliai keisti savo išvaizdą.

Cindy pradėjo laikytis griežtos dietos ir kiekvieną dieną sportuodavo. Tai padėjo jai atsikratyti maždaug 30 kg, ir jos drabužių dydis nuo 24 sumažėjo iki 12.

Tačiau ji vis dar nebuvo patenkinta savo atvaizdu veidrodyje, todėl skyrė 7 tūkst. svarų (7,6 tūkst. eurų) krūtų didinimo operacijai. Be to, dabar tris kartus per mėnesį į lūpas leidžiasi skausmingas užpildų injekcijas.

„Kai pirmą kartą sutikau savo buvusį vaikiną, man buvo 19 metų. Tada pradėjau atrodyti panašiai, kaip dabar, tik ne taip radikaliai, – pasakojo Cindy. – Tačiau pagimdžiusi du vaikus, priaugau maždaug 40 kg ir apleidau savo išvaizdą. Kai praėjusiais metais išsiskyrėme, pažiūrėjau į save veidrodyje ir nusprendžiau: „Tai turi dingti.“ Taigi pradėjau intensyviai sportuoti ir atsisakiau angliavandenių. Kilogramai tirpo tikrai greitai.“

„Man visada patiko pripučiamos lėlės įvaizdis. Tiesiog nusprendžiau perkelti jį į naują plotmę“, – savo nuomonę dėstė „gyva sekso lėlytė“.

Cindy sako supratusi, kad jai tinka sekso lėlės įvaizdis, kai išvydo save „Channel 5“ realybės šou „100% Hotter“, kuris buvo filmuojamas 2016 metų gruodį ir parodytas šių metų vasarį.

Šioje televizijos laidoje dalyvavo ekstremalios išvaizdos vyrai ir moterys, kuriems buvo stengiamasi sugrąžinti natūralesnę išvaizdą. Tačiau Cindy laida padarė priešingą poveikį: ji nusprendė siekti dar radikalesnio įvaizdžio.

Moteris atsikratė dar 12 kg ir ryžosi skausmingam lūpų išpūtimo procesui. Šias procedūras ji kartoja kas 10 dienų, viena jų kainuoja 250 svarų (274 eurus).

„Kai nusifilmavau toje laidoje, jau buvau panaši į sekso lėlę, bet dar buvau toli nuo dabartinio kraštutinumo, – aiškino Cindy. – Laidos tikslas buvo parodyti, kad geriau atrodau, būdama natūralios išvaizdos, tačiau iš tikrųjų laidos poveikis man buvo priešingas.“

„Viskas, ką galėjau galvoti, buvo tai, kad manęs laukia dar ilgas kelias. Prisipumpavau lūpas ir internete sulaukdavau vis daugiau ir daugiau pasekėjų. Išleidau daugybę pinigų. Tikrai bus 10 tūkst. svarų. Be krūtų operacijos, pinigai buvo skirti plaukų priauginimui ir lūpų procedūroms. Turiu pumpuoti jas triskart per mėnesį, kad atrodytų putlios. Išsaugoti tokią išvaizdą yra viso etato darbas“, – sakė ji.

„Prieš pradėdama radikaliai keisti savo išvaizdą, turėjau maždaug 100 „Facebook“ draugų ir jie visi buvo šeimos nariai ir giminaičiai. Po minėtos laidos buvau pakviesta prisijungti prie „Bimbonati“ grupės socialiniame tinkle „Instagram“. Štai tada viskas ir įsibėgėjo. Dabar ten turiu apie 4 tūkst. sekėjų“, – džiaugėsi Cindy.

Šeima visiškai palaiko Cindy pastangas. Motina skatina dukrą siekti savo svajonių ir užsidirbti iš to pinigų. Dabar ji šimtui savo sekėjų internete pardavinėja vulgarias savo nuotraukas, kainuojančias 25 svarus per mėnesį.

„Mano 6 metų dukrytė sako, kad, kai įgyvendinsiu savo tikslą, atrodysiu kaip lėlė. Jai irgi tai patinka. Mano sūnui aštuoneri metai ir aš jam atrodau gražesnė, kai pasidarau makiažą“, – teigė Cindy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)