Nuo tada kai iš Rusijos kilusi tapytoja Alya Chaglar pradėjo dalintis nuotraukomis, kuriose užfiksuota iš meliono žievelės sukurta undinės uodega, brokolių suknelė ir kt, ji tapo populiaria tinklaraštininke, o mažoji Stefani - interneto žvaigžde.

Ms. Perfect📸 #funnystefani

Публикация от It's all about Stefani🐥 (@seasunstefani) Июл 7 2017 в 3:31 PDT

Idėja kurti tokias neįprastas sukneles moteriai gimė praėjusią vasarą. Tuomet jos dukrelė stovėjo kiek tolėliau, o laikydama rankose arbūzo gabalėlį mama pastebėjo, kad jis atrodo tarsi suknelė, skelbia usmagazine.com.

Colorful summer print😍 #funnystefani

Публикация от It's all about Stefani🐥 (@seasunstefani) Июл 1 2017 в 11:43 PDT

Fotografuodama vieną nuotrauką po kitos ji pradėjo dalintis savo sumanymu ir toliau kurti linksmus kadrus. Paklausta, kaip į šias nuotraukas reaguoja jos mažoji dukrelė, moteris nusišypsojo: „Ji be galo mėgsta pozuoti, o jos veido išraiškos – nepakartojamos", - sakė menininkė.

Best dressed #funnystefani

Публикация от It's all about Stefani🐥 (@seasunstefani) Июн 29 2017 в 4:58 PDT

„Stefani pozuoja spontaniškai. Šie kūriniai gimsta natūraliai. Viskas, ką man tik reikia padaryti, tai nuspausti tinkamu metu mygtuką ir nuotrauka jau būna paruošta publikuoti", - atskleidė laiminga mama.

Pati moteris vaikystėje svajojo tapti drabužių dizainere, tačiau, kaip juokauja, savo seną svajonę šiandien ji realizuoja kiek kitaip. Jau dabar ji yra sugalvojusi dar 40 idėjų naujiems kadrams su gėlėmis, vaisiais ir daržovėmis.

So fashion📸 #funnystefani

Публикация от It's all about Stefani🐥 (@seasunstefani) Июн 20 2017 в 10:07 PDT

„Man tai labiau susiję su Stefani. Jos asmenybė yra labai šviesi ir tai atsiskleidžia nuotraukose. Jos natūralumą pastebi visi, kurie seka mano profilį", - sakė tinklaraštininkė.

So fashion📸 #strikeapose #funnystefani #bestdressed

Публикация от It's all about Stefani🐥 (@seasunstefani) Июн 2 2017 в 11:56 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)