Moters ambicijos tapti idealia gražuole jos šeimai kainavo žymiai daugiau nei vien daugybę pinigų. Fulvia neteko draugų, prarado ir šeimą.

Šiuo metu ji kartu su žmona Marisa gyvena nedideliame Italijos Peveranjo miestelyje.

Moteriai atlikta daugybė plastinių operacijų - keturios krūtų didinimo procedūros, dvi lūpų putlinimo operacijos, perdaryta nosis, atlikta 150 injekcijų lūpoms bei skruostams. Net ir išleidusi tiek pinigų ir iškentusi tiek procedūrų, Fulvia nesijaučia pasiekusi savo.

Moteris tvirtina norinti atrodyti kaip Amerikos translytė juostų suaugusiems žvaigždė Alannah Starr.

Fulvia sako jau nuo 15 metų žinojusi esanti translytė, tačiau ilgą laiką savo tikrąjį aš nuo šeimos slėpė.

Jos tėvas (kuris buvo dvasininkas) atžalą būtų neabejotinai pasmerkęs.

„Jis augino tris sūnus – trijų sūnų ir norėjo“, – sako Fulvia, kuri užaugo kaip Fulvio. Ilgą laiką ji manė, kad turi elgtis itin vyriškai – esą galbūt tai padės atsikratyti jausmo, jog iš tikrųjų yra moteris.

„Bandžiau visais įmanomais būdais slėpti savo tikrąją aš. Žaidžiau futbolą, gerdavau daug alaus, įsigijau galingą visureigį, šaudžiau – bandžiau būti tikru vyru“, – skaudžią istoriją pasakoja moteris. Savaime suprantama, visą laiką tai tęstis negalėjo.

Prieš 16 metų ji nusprendė daugiau neapgaudinėti nei savęs, nei kitų – Marisai prisipažino norinti pokyčių.

Nieko keisto, kad Marisai iš pradžių buvo labai sunku suvokti, kad jos vyras iš tikrųjų yra moteris, tačiau galiausiai su esama padėtimi ji susitaikė. Pora ir toliau gyvena kartu, tik labiau kaip seserys ar geriausios draugės, o ne vyras ir žmona.

Fulvios šeimai buvo dar sunkiau. Tėvas netgi buvo sugalvojęs savo vaiką uždaryti psichiatrijos ligoninėje. Kai tėvas mirė, artimieji neleido Fulviai dalyvauti laidotuvėse – esą tėvui jos tokios nereikėjo.

Nusisuko ir kaimynai, dauguma draugų. Fulvia imta į akis vadinti „Peveranjo klounu“.

„Bado į mane pirštais, apšneka, kurpia įvairiausias pramanytas istorijas, pavyzdžiui, kad esu prostitutė“, – apmaudą lieja Fulvia.

Šiuo metu Fulvios ir Marisos šeimai sunku sudurti galą su galu. Nebeliko nei prabangių automobilių, nei ginklų, nei kelionių po barus – viskas virto plastinėmis operacijomis. Nepaisant to, Fulvia teigia, kad tai dar ne pabaiga.

„Dar neketinu sustoti. Turiu eiti pirmyn, nes dar nesu tobula. Siekiu tobulumo – sustosiu tik įgyvendinusi šį tikslą“, – atvirauja Fulvia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)