Ukrainos kilusi Julia net neslepia, jog jos gyvenimas primena pasaką. Savo išvaizdą injekcijomis koreguoti ji pradėjo vos sulaukusi 18-kos ir iškart pasisamdė tarnaitę, kuros viena iš pareigų – užtikrinimas, kad vakarėliuose J. Stakhiva nepadaugintų alkoholio.

Už visas grožio procedūras, pramogas ir prabangius pirkinius, žinoma, moka Julios tėtis ir mama. Jie yra garsūs Ukrainos verslininkai, kuriems priklauso ne viena pelninga kompanija ir kurie trokšta, kad duktė būtų graži ir laiminga.

"No caption" 👊

A video posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on Apr 20, 2016 at 12:55pm PDT

O tai, akivaizdu, tėveliams gerokai patuština kišenes. Julia per metus išleidžia 30 tūkst. svarų lūpų injekcijoms, botulinui, skruostų korekcijos operacijoms, permanentiniam makiažui, dantų balinimui, dirbtinėms blakstiemos ir skausmingoms injekcijoms į galvos odą, kad plaukai labiau žvilgėtų.

Rugsėjį ji jau yra užsiregistravusi krutų didinimui, kuris kainuos 20 tūkst. svarų.

„Kiekvienas gali būti turtingas, bet ne kiekvienas gali atrodyti gražiai“, – toks merginos pagrindinis gyvenimo kredo.

„Žinau, kad rate, kuriame aš sukuosi, kiti turtuoliai nepavydi vieni kitiems batelių ar rankinių. Jie pavydi kitiems grožio. Štai kodėl man labai svarbu atrodyti gražiai, būti lieknai ir turėti gražius plaukus“, – sako Julia.

Gražuolė neabejoja, kad pinigus geriau leisti grožio procedūroms nei maistui.

„Kai kurie neuždirba operacijoms. Jie galvoja, kad geriau sėdėti namuose, valgyti picą ir mane teisti. Tačiau aš visuomet mąstau taip: jūs valgote picą, o aš atrodau gražiai. Aš tikrai labai artimai bendrauju su tėvais. Jie mane išmokė įžvelgti talentus. Mano gyvenimo tikslas – tapti sėkmingu žmogumi. Man netiktų darbas biure, nes esu ne taip auklėta ir geriau išsilavinusi. Mano šeima ir draugai mato mane kaip lyderę, tad nemanau, kad baigusi universitetą dirbsiu samdomą darbą“, – atvirauja J. Stakhiva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)