Chrisas Martinas iš Vašingtono sugalvojo ypatingą ironizavimo socialinėje medijoje metodą: jis daro asmenukes, kuriose pamėgdžioja paauglių vaikų internete demonstruojamose nuotraukose išstatytas pozas.

„Matydamas dukters skelbiamas gundančias asmenukes neapsikenčiau, taigi, sumąsčiau veiksmingą būdą, kaip priversti ją liautis“, rašo „Instagram“ mėgėjas.

Vienoje nuotraukoje jis pozuoja nenutrinamu flomasteriu išsipiešęs tokią kaip dukters tatuiruotę ir užsidėjęs plastikinių lapų vainiką, kad būtų panašu į asmenukei pritaikytą filtrą.

Kitoje – papučia lūpas ir fotografuoja savo atvaizdą veidrodyje. Kaip ir dukra asmenukėje, jis mūvi pižamines kelnes ir dėvi trumpą, „tatuiruotą“ pilvą apnuoginančią palaidinę.

Dar vienoje nuotraukoje Ch. Martinas ryškiai apvestomis akimis – taip tėtušis šaiposi iš ryškaus dukrelės makiažo.

O štai ir kita, kurioje jis pamėgdžioja dukters aprangą: mūvi džinsus ir vilki trumpą palaidinę demonstruodamas toli gražu ne tokį plokščią kaip paauglės atžalos pilvuką.

„Instagram“ antraštėje tėtušis prisipažino, kad prieš naudodamas nenutrinamą flomasterį nepagalvojo, kas jo laukia. „Piešinį teko šiūruoti net tris dienas!“ – sako jis.

Vieną komišką nuotrauką jis paskelbė ir per sūnaus gimtadienį. Joje Ch. Martinas pozuoja su raudonais marškinėliais ir akiniais nuo saulės baltais rėmeliais.

Vaikai, akivaizdu, ne itin džiūgauja matydami tėvelio išradingumą. Socialiniuose tinkluose paauglė skundžiasi, kad tėvas ją tiesiog persekioja.

Vis dėlto vienas iš „Facebook“ paskelbtų vaizdelių, kuriame tėtušis ir dukrelė pozuoja su lapų vainikais, buvo bendrinamas daugiau nei 15 tūkst. kartų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)