Šiemet pasaulį jau spėjo sužavėti penkios damos, kurių pasirodymai atėmė amą ar net pravirkdė.

Jayna Brown pasiguodė, jog su mama glaudžiasi pas draugus, nes jų finansinė padėtis tokia prasta, o ji stengiasi daryti viską, ką gali, kadjai padėtų. Tiesa, komisiją sujaudino ne tik sunki mergaitės padėtis, tačiau ir nuostabus jos balsas.

Dvylikametė Kadie Lynn Roberson sakė, jog dainavimas nėra tai, ką ji daro, dainavimas yra ji pati. Dar kūdikystėje įvaikinta mergaitė sužavėjo komisiją stipriu balsu.

Keturiolikmetė Laura Bretan atvyko į „America's Got Talent“ šou atranką iš Čikagos. „Laura, tai yra TAI dėl ko mes sukūrėme šį šou: kad rastume tokius žmones kaip tu. Tu tokia ypatinga ir talentinga asmenybė“, – po jos pasirodymo sakė komisijos narys Simonas Cowellas.

Calysta Bevier (16) savo balsu privertė atsitoti žiūrovus. Mergina atskleidė, jog sirgo vėžiu, todėl trumpa šukuosena nebuvo jos pasirinkimas.

Jasmine Elcock (14), regis, pravirkdė ne vieną klausytoją ir atliko dainą nepriekaištingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)