„Jimmy Carrą pirmąkart pamačiau prieš kokius šešerius metus, kai dar gyvenau Anglijoje, ir supratau, kad jo humoras yra visiškai mano skonio – jis peržengia visas, net ir juodžiausio humoro ribas. Kartais, klausydamas jo pokštų, noriu dengtis veidą, nes atrodo, jis juokauja apie dalykus, apie kuriuos paprastai nejuokaujama, bet jis tai daro taip gerai, kad sunku susilaikyti nesijuokus,“ – sakė didelis Jimmy Carr gerbėjas, dainininkas Vaidas Baumila.

Vilnių Jimmy Carras pirmąkart įtraukė į savo pasaulinį turą – labai daug visame pasaulyje pasirodantis komikas į Vilnių atvyks po penkių pasirodymų Kanadoje, o po Vilniaus pasirodymų iškart išskris į Suomiją. Vėliau turas kelsis į Estiją, Norvegiją, Latviją, Šveicariją, Olandiją, Belgiją ir kitas Europos ir ne tik šalis.

Jimmy Carras yra išskirtinis ne tik savo trumpais juodo humoro pokštais, bet ir bendravimu su gerbėjais per pasirodymus.

„Viena iš geriausių Jimmy Carro savybių – jo sugebėjimas tvarkytis su replikuojančiais iš salės. Paprastai tokie žiūrovai komikams tik trukdo – šitą galiu pasakyti iš savo patirties – bet Jimmy Carras juos įtraukia į savo pasirodymą ir net specialiai pats provokuoja replikas iš salės, dėl to kiekvienas jo pasirodymas yra vis kitoks,“ – pasakojo vienas iš garsiausių Lietuvos „stand-up“ komikų Mantas Katleris.

Grupės „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis – taip pat didelis komiko Jimmy Carro gerbėjas. „Laikui bėgant supratau, kad mėgstu juodą humorą ir kai pamačiau Jimmy Carrą pirmąkart, prieš kokius metus, supratau, kad jis juokauja man. Patinka ne tik jo pokštai, bet ir jo išskirtinis juokas, ir serijinio žudiko žvilgsnis, kuris tuo pačiu metu ir gąsdina,“ – pasakojo muzikantas.

Jimmy Carras Vilniuje surengs net du pasirodymus tą pačią dieną – į ankstesnįjį jau per pirmą dieną buvo parduota keturi penktadaliai bilietų, dėl to iškart buvo pradėtas derinti vėlesnis pasirodymas – kadangi tai pirmasis kartas šiam komikui Lietuvoje, J.Carras sutiko pasirodyti dukart, nors tai daro ypatingai retai. Šiuo metu ankstesnysis pasirodymas jau išparduotas visas, į vėlesnįjį likę keliolika paskutinių bilietų.

Jimmy Carrą į Lietuvą atveža „Idioteatras“ ir „Humoro klubas“ kartu su partneriais iš Estijos „Comedy Estonia“ – šio bendradarbiavimo vaisius vilniečiai gali stebėti jau trejus metus, nes šių organizacijų kvietimu čia pasirodė airis Dylanas Moranas, anglas Billas Bailey, škotas Danielis Slossas, anglas Kai Humphriesas, prancūzas Yacine’as Bellhouse’as, anglė Luisa Omielan, vokietis Michaelis Mittermeieris, anglas Finas Tayloras, kanadietis Glennas Woolas ir kiti.

Jimmy Carro pasirodymas JAV laidoje „The Tonight Show with Jimmy Fallon“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)