Atvirą buvusio populiarios grupės vokalisto pasakojimą buvo galima išgirsti kanalu „Channel 5“ transliuojamoje liūdnas plastinių operacijų pasekmes išgyvenančioms įžymybėms skirtoje laidoje „Celebrity Botched Up Bodies“.

57-erių metų kadaise populiarios grupės „Dead Or Alive“ vokalistas prisipažino, kad jam teko iškęsti daugiau nei 300 procedūrų, kuriomis buvo siekiama pakoreguoti ankstesnės chirurginės intervencijos subjaurotą veidą ir užkirsti kelią tolesnėms lemtingoms pasekmėms. Dėl neįtikėtino kiekio įvairių operacijų buvo iškilusi grėsmė artisto gyvybei, be to, jam teko išgyventi gilią depresiją.

Visgi su Frankenšteino sukurtu monstru save lyginanti įžymybė prisiekė neatsisakysiantis plastikos chirurgų paslaugų ir sieksiantis dar tobulesnės išvaizdą.

„Iš viso man buvo atlikta, ko gero, 300 operacijų. Tikiuosi, kad kai sulauksiu kokių 80-ies ir galop pateksiu į dangų, Dievas manęs neatpažins“, – šmaikštauja atlikėjas.

Pasak P. Burnso, su veido keitimu susijusi manija jį apsėdo daugiau nei prieš du dešimtmečius. Tai nutiko neįtikėtino dainos „You Spin Me Round (Like a Record)“ populiarumo metais.

„Tada suvokiau, kad būsiu vizualus objektas, todėl turiu gerai atrodyti, – pasakoja buvęs atlikėjas. – Kadaise man buvo sulaužyta nosis. Liverpulyje dar pankavimo laikais kažkas man smogė į veidą ir po to įvykio nosis liko pakrypusi į vieną pusę.“

Nosies tobulinimas šiai pramogų pasaulio žvaigždei atsiėjo 880 eurų, tačiau po chirurginės plastikos jis netruko suvokti, kad operacija nepavyko.

Po šios nesėkmės P. Burnsas iš karto ryžosi atsiduoti į rekonstrukcinės chirurgijos specialistų rankas. Deja, atlikta rekonstrukcinė operacija buvo pirmoji iš begalės koregavimo procedūrų, kurių nepavyko išvengti.

Nesėkme baigėsi ir P. Burnso mėginimas patobulinti lūpas specialaus užpildo injekcijomis: į lūpas suleistas preparatas ėmė plisti visu veidu.

„Odoje atsivėrė žaizdos, o liečiant veidą pirštais pasigirsdavo kažkoks šnypštimas ir paspaudus prasiverždavo geltonas skystis“, – prisimena P. Burnsas.

Iškėlęs bylą jį operavusiam chirurgui, P. Burnsas išsireikalavo 529 eurų kompensacijos.
Per kitus dvejus metus P. Burnsas buvo priverstas iškęsti maždaug 200 operacijų, kuriomis buvo siekiama ištaisyti veidą sudarkiusio chirurgo klaidas.

„Ištisus porą metų kiekvieną savaitę man buvo atliekamos rimtos operacijos, per kurias buvo šalinamas į skruostus „nukeliavęs“ lūpų užpildas. Taip pat buvo operuojami paakiai ir Adomo obuolys“, – pasakoja P. Burnsas. – Iš kepenų ir inkstų to skysčio pašalinti nebuvo įmanoma. Jis turėjo pasišalinti iš organizmo natūraliu būdu.“

Tuo sudėtingu dvejų metų laikotarpiu P. Burnsas jautėsi visiškai sužlugdytas. Jį ištiko gili depresija.
Didžiulės skiriamų vaistų dozės labai pakenkė vyro sveikatai. Po ypač stipraus priepuolio jis buvo nugabentas į ligoninę.

Pasak P. Burnso, kraujagyslėse pradėjo formuotis kraujo krešuliai, buvo diagnozuotas plautinės arterijos užsikimšimas embolu, krešulių buvo ir širdies bei plaučių kraujagyslėse.
„Kai odoje išryškėjo tamsios dėmės, pamaniau, kad tai mėlynės. Mane rado vairuotojas. Buvau netekęs sąmonės“, – prisimena P. Burnsas.

Praėjus dešimčiai kovos už gyvybę dienų, ligoninėje kraują skystinančiais vaistais gydomas dainininkas ėmė sparčiai taisytis. Deja, nuo ligoninėje skirtos terapijos pradėjo gesti dantys.

Televizijos laidoje buvo parodyti kadrai, nufilmuoti P. Burnsui lankantis pas chirurgą ir teiraujantis, kaip būtų galima pagerinti lūpų būklę. Vėliau jis apsilanko pas odontologą ir konsultuojasi dėl dantų taisymo.

P. Burnsas prisipažįsta, kad jo kūnas buvo nusagstytas sąsagomis, sudaigstytas dygsniais, siūtas ir persiūtas.

„Esu Frankenšteinas. Jaučiuosi puikiai. Galbūt yra manančių, kad aš – siaubinga pabaisa, o aš noriu likti, koks esu“, – tvirtina P. Burnsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)