Nuo 15 val. festivalyje vyksiančiame didžiausiame šeimų piknike Vilniuje apsilankiusių dalyvių ir muzikos žvaigždžių laukė specialus „Beatos virtuvės“ meniu.

Plačiai paplitęs britų užkandis „Fish&Chips“ tapo tikru festivalio „Summer In The City“ simboliu. Specialiai šiam festivaliui Beata Nicholson sukūrė ir išskirtinį patiekalą.

Kulinarinių knygų autorė ir TV laidų vedėja B.Nicholson neslepia, kad yra neabejinga Johno Newmano kūrybai. „Pirmą kartą J. Newmano dainą „Love Me Again“ išgirdau dar tada, kai gyvenome Londone. Ji iki šiol yra viena mėgstamiausių mano dainų“, – prisiminė B. Nicholson. „Jis kuria puikią, kokybišką ir smagią muziką. Jeigu ją išgirstu vairuodama automobilį, visada pagarsinu grotuvą“.

B. Nicholson džiaugėsi, kad Lietuvoje prigyja vienos dienos festivaliai. „Labai džiaugiuosi, kad toks festivalis pagaliau atsirado ir Lietuvoje. Esame su vyru ne kartą dalyvavę tokiuose renginiuose Londone“, – sakė B.Nicholson. - „Ten taip pat dažnai vykdavo piknikai, o svarbiausia, kad
šie vienos dienos festivaliai yra puiki proga pasimatyti ir pabendrauti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)