„Air Max“ per kelis dešimtmečius tapo neatsiejama stilingo miestiečio detale. Galbūt todėl, kad jie „neša“ tam tikrą filosofiją, simbolizuoja lengvumą, paprastumą, laisvę, spalvas, nuolatinį judėjimą pirmyn.

Šiandien drabužiai ir aksesuarai yra kur kas daugiau, jie tarsi pratęsia žmogaus asmenybę. Šie bateliai būtent tai ir daro, – sako sporto prekių gamintojos „Nike“ prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė. – Labai džiugu, kad Lietuvoje yra tiek daug šių batelių mylėtojų, o tokios šventės kaip šiandien leidžia suburti į vieną vietą pozityvius žmones.“

Kedų dienos šventę galima pavadinti ir kedų kultūros sekmadieniu, kadangi kultūros bare vykusiuose vėlyvuosiuose pusryčiuose dalyvavę galėjo iš arti pamatyti skirtingų laikotarpių batelius, vyko reperio Omerta ir grupės „Freaks On Floor“ vokalisto Justino Jaručio koncertai. Netrūko ir stilingų žmonių bei jų šypsenų.

Šventinių vėlyvųjų pusryčių akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)