„Pamačiau jas ir net nepažinau savęs. Verkiau, nes tai buvo viena laimingiausių mano gyvenimo akimirkų, bet man buvo taip gėda. Nesupratau, kaip Mattas gali norėti būti su kažkuo, kaip aš. Po to, kai pamačiau tas nuotraukas – žinojau, kad turiu pasikeisti“, – sakė H. Smith.

Moteris nusprendė iš lėto keisti savo įpročius ir taip efektyviai numesti svorio: „Bandžiau drastiškai dietas ir treniruotes praeityje, tačiau visada jas „mesdavau“ po kelių savaičių. Aš kas savaitę ar dvi pasirinkdavau du savo netinkamus įpročius ir jų atsisakydavau.“

H. Smith pradėjo nuo to, kad nevalgė po 20 valandos vakaro, o valgyti į kavines eidavo tik 2 kartus per savaitę. Vėliau moteris pradėjo stebėti, ką valgo ir kiek vandens išgeria.

„Darant tuos mažus pokyčius tapo lengviau tris kartus per savaitę bėgioti ir atlikti jėgos treniruotes“, – sakė ji.

Per metus moteris numetė apie 50 kilogramų, bet neslėpė, kad tai visada nebuvo taip jau lengva: „Motyvacija buvo toks klaidinantis dalykas. Net su mažais įpročių pakeitimais aš praėjau tiek daug nuobodulio ciklų. Stengiuosi išlikti motyvuota, pavyzdžiui, papuošiau savo svarstykles, namuose priklijavau daugybę užrašų su motyvuojančiomis frazėmis, taip pat mėgstu paskirti sau mažas dienos užduotis, kurias įvykdau. Didžiausia mano motyvacija tapo mano sporto „Instagram“ paskyra.“

Sunkus triūsas išties atsipirko ir praėjusią savaitę H. Smith ištekėjo devėdama savo svajonių vestuvinę suknelę ir jausdamasi geriau nei bet kada.

„Maniau, kad tekėsiu su uždara suknele, kad galėčiau paslėpti visą savo kūną, bet galiausiai pasirinkau atvirą suknelę ir jaučiausi tokia graži! Vietoj to, kad visą laiką jausčiausi nejaukiai, slėpčiausi ir prakaituočiau, aš galėjau jaustis patraukliai, atsipalaidavusi ir mėgautis savo šeimos ir artimųjų draugija. Niekada nemaniau, kad galėsiu jaustis tokia laiminga ir nerūpestinga savo vestuvių dieną“, – džiaugėsi H. Smith.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)