Kaip ir kitų šia liga sergančių pacientų, taip ir S. Geurts oda ėmė prieš laiką raukšlėtis, todėl dabar, nors yra vos 26-erių, ji atrodo gerokai vyresnė. Gal daug kam atrodo neįtikėtina, tačiau net ir tokia iš pažiūros sudėtinga būklė nesutrukdė S. Geurts siekti modelio karjeros. Iš nuotraukų žvelgianti moteris pasiryžo įrodyti pasauliu, kad tikrai neturi ko gėdytis, rašo boredpanda.com.

„Tai, kad turiu tokią, buvo labiausiai pasitikėjimą savimi žlugdanti aplinkybė, – prisipažįsta S. Geurts. – Tačiau aš sugebėjau save įtikinti, kad tai – gražiausia, ką turiu. Juk kiekvienas netobulas bruožas leidžia išsiskirti iš minios. Jis tarsi byloja apie žmogaus asmenybę ir liudija sunkumus, kuriuos jam tenka įveikti.“

S. Geurts yra kilusi iš Minesotos, tačiau dabar gyvena Los Andžele. Ji pasiryžusi pakeisti požiūrį į visuomenei priimtinus grožio standartus. 2015 metais moteris su savo atveju supažindino akcijos „Love Your Lines“ iniciatorius. Tai projektas, kurio tikslas – gerbti ir tai, kas nėra tobula. Naujausias S. Geurts vaizdo įrašas jau peržiūrėtas beveik du milijonus kartų.

„Tenka susidurti su žmonėmis, kuriuos tavo būklė tiesiog gąsdina, – neseniai socialiniame tinkle „Instagram“ rašė S. Geurts. – Esi kitoks. Žmonės nežino, kaip turėtų reaguoti į tai, kas nėra tipiška. Jie nepratę prie pritapti nelinkusių asmenybių. Dėl šios priežasties, užuot pripažinę kieno nors unikalumą, jie stengiasi priversti pasijusti taip, tarsi būtum prastesnis, nepaneigiamai ydingas. Vienintelis vertingas patarimas tokiu atveju – ignoruoti tokius žmones.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)