„Žinoma, kad per mūsų devynerius metus buvo daugybė nesutarimų, ginčų ir durų trankymų, – rašė Kathy „Facebook“. – Buvo pora atvejų, kai galvojome pasiduoti… bet mes taip ir neatidarėme dėžės“.

Kodėl? Kathy aiškina, kad jiedu buvo pernelyg užsispyrę ir pasiryžę bet kokį nesutarimą išspręsti, kad nereiktų atidaryti dovanos.

„Tai vertė mus iš naujo pažiūrėti į situaciją, – pasakoja moteris. – Ar tikrai jau buvo metas atidaryti dėžę? O kas, jeigu tai nėra didžiausias mūsų konfliktas? Kas, jeigu dar blogesnis mūsų laukia ateityje, o mes nebeturėsime savo dėžės?!? Kaip mano dėdė Billas pasakytų, „Nieko nėra tokio blogo, kas negalėtų virsti dar blogesniu dalyku“.

Taigi, pora lūkuriavo. Tačiau kai neseniai galvojo apie dovanų idėjas vestuvėms, į kurias buvo pakviesti, sutuoktiniai nusprendė laukę užtektinai ilgai. Ir štai ką jie rado dėžės viduje!

Joje jie rado du ranka rašytus raštelius, į kuriuos buvo įsukti pinigai. Kathy skirtame raštelyje buvo liepiama už įdėtus grynuosius nupirkti picą, paskui prisileisti vonią. Brandonui buvo liepiama už tuos pinigus nupirkti gėlių ir vyno. Tad dėžėje jie rado ne tik viską, ko reikia įspūdingai nakčiai, bet ji taip pat jiems kaip porai davė svarbią bendravimo pamoką.

„Devynerius metus (tris kartus persikraustyta) ta dėžė gulėjo ant viršutinės įvairių spintų lentynos ir rinko dulkes, – sako Kathy. – Ji mus išmokė tolerancijos, supratimo, kompromisų ir kantrybės“. Ir tai pora vadina neįkainojamu dalyku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)