37-metė A. Douvall gruodžio 22 d. dalyvavo televizijos laidoje „Loose Women“, kur prisipažino esanti varginama kūno dismorfinio sutrikimo. Ji patikino pasiryžusi nuo šiol laikytis kuo toliau nuo chirurgų, tačiau tuo pačiu ją vargina nerimas, rašo „The Daily Mail“.

„Nenoriu dar kartą operuotis, tačiau akivaizdžiai yra komplikacijų, nes esu dariusi labai daug operacijų, jie nustatė, kad mano sėdmenų implantai nesandarūs, - paaiškino ji. – Taigi mano galvoje – dilema: ar juos išimti ar turėti silikono savo kūne.“

Pasiteiravus, kodėl ji, būdama dviejų vaikų motina, dvejoja, ar reikėtų šalinti nesaugius implantus, moteris patikino, kad viskas nėra taip paprasta. „Jei jie būtų pašalinti, atsirastų nukarusios odos perteklius, taigi yra ir psichologinių aspektų, nepasitikiu savo kūnu.“ – teigė A. Douvall. Viena iš laidos vedėjų Gloria Hunniford pasibaisėjusi tokiu atsakymu šūktelėjo: „Bet būtumei gyva!”.

Moteris išgarsėjo pasirodžiusi „Celebrity Big Brother“ šou, kuriame dalyvavo su vyresniąja savo dukterimi Georgia, kuri patikino besididžiuojanti savo mama, nusprendusia atsisakyti plastinių operacijų, nepaisant akivaizdaus A. Douvall nenoro sveikatą vertinti labiau nei grožį.

Dėl moters priklausomybės nuo plastinių operacijų ji du kartus buvo atsidūrusi reabilitacijos klinikoje, kur, jos pačios teigimu, buvo gydoma taip pat, kaip ir bet kuris kitas priklausomas asmuo. „Niekada neremsiu plastinių operacijų, nes turiu asmeninės patirties, patvirtinančios, kad jos nėra veiksmingos“, - patikino moteris.

Mėgindama prisiminti dalykus, paskatinusius ją nerti į grožio tobulinimo operacijų liūną, ji papasakojo vaikystėje norėjusi būti tokia pat kaip lėlė Barbė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)