Nors anksčiau moteris buvo tikra gražuolė, atvaizdas veidrodyje jos nedžiugino. Vos prieš mėnesį Pixiee buvo atlikta sudėtinga dalinė šonkaulių pašalinimo operacija, dėl kurios moters liemuo tapo dar siauresnis. Dabar Pixee liemens apimtis – vos 35 centimetrai.

„Prie manęs priėję žmonės sako, jog esu panaši į personažą iš animacinių filmukų. Man tai – didžiausias komplimentas! Beprotiškai norėjau tapti panaši į Džesiką Rabbit arba Snieguolę. Ir man pavyko. Šie personažai įkūnija tikrąjį moteriškumą. Norėjau tokio pat liauno liemens, didelių krūtų, milžiniškų akių ir išties dailaus veidelio“, – per interviu teigė P. Fox.

Savo Instagram paskyroje moteris turi daugiau nei 70 tūkst. sekėjų ir daugelis jų net padėjo apmokėti moters plastines operacijas.

Po pastarosios – dalinio šonkaulių pašalinimo – Pixee nuolat dėvi korsetą. Moteris prisipažįsta – skauda, tačiau grožis reikalauja aukų. Kasdien P. Fox korsetą užsiveržia tik dar stipriau, mat trokšta pasiekti liekniausio liemens rekordą.

„Gydytojai sakė, jog tai gali pakenkti mano vidaus organams. Tačiau juos galėčiau pažeisti ir papuldama į avariją. Tai koks skirtumas?“, – be užuolankų rėžė P. Fox.

Iš viso plastinėms operacijoms moteris atseikėjo net 120 tūkst. dolerių:

Dalinis šonkaulių pašalinimas – 9 tūkst. dolerių.

Keturios nosies plastinės operacijos – 19 tūkst. dolerių.

Keturios krūtų didinimo operacijos – 40 tūkst. dolerių.

Dvi riebalų nusiurbimo operacijos – 7 tūkst. dolerių.

Dvi akių vokų plastinės operacijos – 8 tūkst. dolerių.

Ausų formos korekcijos – 5 tūkst. dolerių.

Antakių pakėlimo operacija – 3200 dolerių.

Lūpų putlinimo inkejcijos – 7500 dolerių.

Žandų mažinimo operacija – dar 7500 dolerių.

Sėdmenų plastinė operacija – 12 tūkst. dolerių.

Dar 1 tūkst. dolerių moteris išleido įvairioms inovatyvioms grožio procedūroms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)