Nina Peterson metė visus savo darbus dėl to, kad galėtų visą savo laiką skirti pasimatymams su turtingais vyrukais. Už ilgesnius ar trumpesnius pasimatymus moteris gauna krūvas šlamančių arba prabangių dovanų.

Tokia veikla užsiimanti mama užsienio naujienų portalui pasakojo ne tik nedrausianti, bet net palaikysianti savo dukras, jei ir šios nuspręs užsiimti tokia veikla. O jos dukros, devynerių Juliana ir dvylikametė Ymahni, jau dabar džiūgauja, kad jų mama ne tik uždirba pakankamai pinigų visiems jų norams, bet ir reguliariai jas išsiveža į egzotiškas keliones.

Abi mažametės mergaitės tokios laimingos, gyvendamos prabangų gyvenimą, kad jau dabar svajoja kuo greičiau užaugti, kad galėtų užsiimti ta pačia veikla, kaip ir jų mama.

Devynmetė Juliana užsienio žiniasklaidai pasakojo puikiai suvokianti, ką dirba jos mama ir nekantraujanti užsiimti tuo pačiu. „Noriu, kad kai užaugsiu, vyrai apmokėtų visas mano išlaidas. Tada man nereikės dėl nieko jaudintis. Taip džentelmenai ir elgiasi, – pasakojo devynmetė. – Mamos vyrai perkai jai daugybę dovanų, o jei duoda jai pinigų, mama mus išsiveža į kokias nors keliones arba priperka dovanų. Džiaugiuosi, kad mama laiminga.“

Pati Nina džiaugiasi, kad jos dukrelė taip galvoja. Nepaisant keistoko gyvenimo būdo, ji tikina, kad tai atvėrė jai daugybę durų: „Apkeliavau visą pasaulį ir sutikau daugybę džentelmenų“.

Brangiausia dovana, kurią yra gavusi Nina – 180 tūkstančių eurų vertės „Maserati“ automobilis. Net ir namo, kuriame ji gyvena su savo vaikais, išlaidas apmoka turtingi vyrukai.

Beje, nemenką savo uždarbio dalį moteris investavo ir į išvaizdą. Brangiausiai jai kainavo krūtinės korekcija, tačiau visa tai ji teisina sena svajone būti kuo panašesne į animacinę heroję Jessicą Rabbit.

Moteriai tris kartus koreguota nosies forma ir keturis kartus didintos krūtys, o kur dar daugybė kitų grožio procedūrų.

Savo krūtis Nina vadina tiesiog dieviškomis. „Manau, kad viena krūtis sveria apie 4,5 kilogramo“, – tikina Nina. Jos nuomone, vyrams patinka didelės krūtys, o jai tiesiog patinka daryti ir atrodyti taip, kaip patinka vyrams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)