„Galbūt daugiau dėmesio jaučiau tada, kai dalyvavau konkurse „Mis Lietuva“ ir dainavau grupėje“, – šyptelėjo buvusi grupės „Dolce Vita“ narė.

Pasidomėjus, ar šis dėmesys, kuris užklupo paprastą merginą buvo malonus, ji nė nemirktelėjusi patvirtino, kad tikrai taip: „Erzulys neima, kaip tik smagu, kai sulaukiu daug gražių palaikančių žinučių iš žmonių ar kokių gražių komplimentų. Labai myliu ir vertinu pozityvius iur draugiškus žmones, nes pati esu pozityvi, draugiška ir negailinti komplimentų kitiems. Teigiamas dėmesys mane visuomet pradžiugina“.

Vis dėlto, kad ir kaip Viktorija džiaugtųsi dėmesiu, jai teko patirti ir juodąją jo pusę. „Kai buvau jaunesnė, labiau į tai reaguodavau, bet kuo vyresnė tampu, tuo mažiau dėmesio kreipiu į tai. Stengiuosi neigiamų ar negražių komentarų tiesiog nepriimti ir nekreipti į tai dėmesio, – kalbėjo V. Vaičaitė. – Nors pašalinių nepažįstamų žmonių komentarai manęs niekuomet nežeisdavo, tačiau, nors ir gaila, tokių, kurie į akis šypsodavosi, o už nugaros apkalbinėdavo, atsirasdavo ir „draugų“ tarpe. Tai skaudindavo daug labiau, tačiau tai padėjo suprasti, kad yra tikrieji draugai: su kuo gali būti, o su kuriais reiktų pasukti skirtingais keliais.“

Prieš trejus metus gražiausia lietuvaite bandžiusi tapti mergina šiuo metu neplanuoja dar kartą siekti grožio karūnos: „Tokie projektai nelabai žavi. Galbūt ir savęs ten nelabai matau, tad po „Mis Lietuva“, nelabai tuo daugiau ir domėjausi. Nors jei pasitaikytų tokia gaimybė ar sulaukčiau pasiūlymo, manau, leisčiausi į tokį nuotykį. Mėgstu iššūkius“.

Ir vis dėlto, pasvarsčiusi apie galimybę vėl žengti grožio konkurso podiumu, Viktorija tarė: „Bet galbūt mane greičiau išvysite kokiame nors dainų ar šokių konkurse, nes tai arčiau mano širdies“.

Pasižvalgius po Viktorijos socialinių paskyrų nuotraukas, galima pagalvoti, kad mergina – viena iš tų, kuriai puikiai tiktų „auksinio jaunimo“ etiketė. Tačiau mergina griežtai tai neigia. Mokslo siekianti Viktorija turi aiškiai nusibrėžtus tikslus, kurių siekia mažais, bet užtikrintais žingsneliais.

Psichologijos bakalaurą įgijusi V. Vaičaitė šiuo metu siekia magistro diplomo. „Nusprendžiau tęsti mokslus, tad didžiąją laiko dalį tenka praleisti universitete, bet randu laiko ir padirbti modeliu. Be to, lavinu vokalą. Tai mano hobis ir, manau, greitu metu taps ne tik mano hobiu. Turiu daug minčių“, – šyptelėjo pokalbį baigdama Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)