Šio savaitgalio orų prognozės džiugina, tačiau poilsiautojai neskubėjo į kurortą. J. Basanavičiaus gatvėje visą dieną ir vakarėjant tvyro tyla, net kavinėse buvo galima pamatyti vos vieną kitą žmogų. Vis dėlto vėlyvą vakarą suplūdusi minia vėl užgulė kavines, barus ir stebėjo kerintį saulėlydį.

O praeivių minia išties spalvinga - vieni stebino subtilumu, kiti demonstravo įdegį arba išskirtinius drabužių derinius.

Palangos J. Basanavičiaus gatvės praeiviai - nuotraukų galerijoje:

Beje, praeiviai ne tik lietuviai, čia poilsiauja nemažai rusų ir latvių. Viena latvių pora DELFI pasakojo, kad į Lietuvą atvyko prieš dvi dienas: pirmąją praleido Vilniuje, antrą Kaune, o trečią, paskutinę, leidžia Palangoje. Estų būrelis Palangoje šventė ir bernvakarį.

Paskutines dienas iki vestuvių penktadienio vakarą Palangoje šventė ne vienas merginų ir vaikinų būrys. Viena būsimoji nuotaka DELFI pasakojo, kad nė nenutuokė, kad išvyka su draugėmis prie jūros baigsis mergvakario linksmybėmis. Merginos planavo šventę švęsti dvi dienas.

Tarp poilsiautojų yra ir nemažai ištikimų Palangos gerbėjų, kurie čia grįžta kone kiekvieną sekmadienį. Vienas jų pasakojo, kad šią vasarą į Palangą iš Kėdainių atvyksta jau trečią kartą.

DELFI transliacija iš Palangos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)