17
Kitas

Dieną – gurmaniški patiekalai, sutemus – šėlionės iki ryto

DELFI žurnalistai, viešėdami poilsiautojų kupiname kurorte, aplankė gražiausias ir įdomiausias Palangos vietas, nežengdami nė žingsnio J. Basanavičiaus gatve. Jūsų nuomonė apie kurortą po šio straipsnio gali gerokai pasikeisti, tad kviečiame į ekskursiją po gurmaniškų skonių, kerinčių gamtovaizdžių ir atpalaiduojančių garsų kupiną Palangą.

Kai norisi sugrįžti ir rytais, ir vakarais

Pasivaikščiojimą po Palangą pradedame nuo Vytauto gatvėje įsikūrusio restoranėlio „A-petit“. Restoranėlis palangiškius ir Palangos svečius priima jau trečius metus. Beje, durys čia atviros ir žiemos metu.

Vos įžengus į vidų pasitinka spalvingas ir daugybę elementų vienijantis interjeras: knygų kupinos lentynos, pagalvėlės, virdulių formos šviestuvai, pianinas, įvairios smulkmenos: pagalvėlės, spalvingos užuolaidos ir daugybė kitų elementų.

„A-petit“ atstovė DELFI pasakojo, kad nusprendę įsikurti Palangoje, siekė, kad ir čia atostogaujantys žmonės turėtų tokią vietą, kaip didmiesčių gyventojai. Čia išties galima pasijausti it sostinėje, nes restoranėlis nė iš tolo neprimena J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrusių užeigų, kurios iš tolo kviečia milžiniškomis iškabomis, „rėkiančiomis“ apie pigius cepelinus ar alų.

Milda Gečienė
„Žmonės, kuriems nereikia J. Basanavičiaus gatvės, patys atranda tokias vietas.“

„Kažkokios specialios reklamos nedarėme ir tikrai netraukėme klientų pas save. Manau, kad kas ieško tokių vietų, tas tikrai randa, – pasakojo restoranėlio atstovė Milda Gečienė. – Žmonės, kuriems nereikia J. Basanavičiaus gatvės, patys atranda tokias vietas.“

Nenustebkite, jei „A-petit“ restoranėlyje jus aptarnaus pati šeimininkė. Kaip ji pati pasakojo DELFI, dažnai pati stoja prie baro, nurenka lėkštes nuo stalų, priima užsakymus ar tiesiog pasišypo klientams.

Tiesa, iki ryto šioje vietoje nepašėlsite. Restoranėlis duris užveria šiek tiek po vidurnakčio, tačiau sekite toliau DELFI žurnalistų pramintais takais ir sužinosite, kur verda kurorto naktinis gyvenimas (ir tikrai ne J. Basanavičiaus gatvėje).

17
Kitas

Dieną – gurmaniški patiekalai, sutemus – šėlionės iki ryto

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)