– Kyle S. Parsonai, kas nutiko, kai staiga sulaukėte dėmesio iš „Rich Kids of Instagram“?

– Tai įvyko 2015 metų pradžioje. Vokietijoje įsikūrusi kompanija „Brag“ susirado mane socialinėje žiniasklaidoje ir ėmė kalbinti. Buvau pristatytas jų tinklalapyje brag.cash pavadinimu „Pagyrūnų karalius“. Tada mane pakvietė į VIP vakarėlį Hamburge tą vasarą. Nuskridau ir susipažinau su kompanijos įkūrėjais, mane ten karališkai priėmė.

Kyle S. Parsonas
Svarbu turėti storą odą, ypač, kai esi pateikiamas neigiamoje šviesoje.

Pernai gruodį sužinojau, kad esu pristatytas trijose tarptautinėse publikacijose („Daily Mail UK“, „Bild“ ir viename Italijos leidinyje) kaip „Rich Kids of Instagram“. Mano paskyros socialinėje žiniasklaidoje susilaukė vis daugiau dėmesio, mano sekėjais tapo vis daugiau ir daugiau žmonių. Su manimi taip pat susisiekė keli realybės šou, kurie domisi tokiu gyvenimo būdu, tačiau šiuo metu dar niekas nepatvirtinta.

– Ką manai apie atsiliepimus tų, kurie mano, kad tai kieta ir nori būti į tave panašūs?

– Visada smagu matyti, kad žmonės komentuoja mano nuotraukas ir jiems patinka mano įrašai. Gavau žinučių ir komentarų apie savo nuotraukas, kad jie nori būti tokie kaip aš ir siekia mano gyvenimo būdo. Tai geras jausmas. Vis dėlto, daug atsiliepimų buvo labiau neigiami. Svarbu turėti storą odą, ypač, kai esi pateikiamas neigiamoje šviesoje.

– Kokios Tavo stipriosios pusės ir ko norėtum pasiekti artimiausioje ateityje?

– Noriu dirbti aukštosios mados kompanijoje. Rinkodara yra tai, kas, manau, man puikiai sekasi, o ir kiti tai pradeda pastebėti.

Kyle S. Parsonas
Puikiai suprantu, kaip bjauriai mano įrašai suvokiami internete.

– Kas gyvenime Tave įkvepia?

– Man patinka mada ir menas. Sietle drbu vaizduojamojo meno modeliu: pozuoju tapybos kūriniams ir skulptūroms. Mėgstu būti kūrybingas ir mėgautis tuo, ką darau. Darau viską, kad jausčiausi gerai ir išbandau dalykus, kurie mane išstumia iš komforto zonos.

– Kokie dalykai, su kuriais Tau iki šiol teko susidurti, buvo kiečiausi?

– Turėjau malonumą ir galimybę keliauti po Europą daugybę kartų ir žemyn palei Karibų jūrą Pietų Amerikos link. Galėjau pamatyti įvairias šalis ir kultūras ir tai buvo akiratį plečianti patirtis, už kurią nieko svarbiau būti negali. Keliaujant į Dominikos Respubliką buvo įdomu regėti žmones, kurie turi tiek mažai (materialinio turto prasme), tačiau vis tiek išlieka labai laimingi ir teigiamai nusiteikę. Tai labai skiriasi nuo kelionių labiau išsivysčiusiose šalyse Europoje, kur gyvenimo standartai gerokai aukštesni ir žmonės apskritai turi daugiau pinigų.

Šiuo laikotarpiu, kai turtingi žmonės suvokiami taip neigiamai, esu labiau pratęs socialinėje žiniasklaidoje apie save matyti neigiamus komentarus. Man teko girdėti įžeidinėjimų, žmonės rašo savo nuomonę apie tai, kas aš esu ir tiesiai šviesiai man išdėsto, koks siaubingas žmogus esu. Tai mane vargindavo, tačiau mano pagrindiniai draugai ir šeima žino, koks esu iš tikrųjų ir tai viskas, kas man svarbu. Stengiuosi į socialinius tinklus nežiūrėti per daug rimtai ir puikiai suprantu, kaip bjauriai mano įrašai suvokiami internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)