Modelis iš Japonijos Risa Hirako tapo tikra socialinių tinklų sensacija, kai paviešino visą šūsnį savo nuotraukų, kuriose puikuojasi grakščiomis kūno linijomis ir lygia it popierius oda.

Jos svetainėje ir „Wikipedia“ puslapyje rašoma, kad Tokijuje gyvenantis modelis yra 45-erių metų, tačiau jos gerbėjai įsitikinę, kad ji perpus jaunesnė.

Štai ką rašo vienas „Twitter“ naudotojas: „Risai Hirako yra 45-eri. Tegu tai bus šio ryto sensacija.“
Virš 94 tūkst. sekėjų „Instagram“ pritraukusi R. Hirako ir toliau džiugina savo grožio gerbėjus skelbdama viliokiškas asmenukes ir nuotraukas, kuriose pozuoja vien su apatiniais.

Remiantis „Wikipedia“ puslapyje skelbiama informacija, R. Hirako yra 1971-ųjų vasario 14-ąją Tokijuje (Japonijoje) gimęs madas demonstruojantis modelis. Jai teko filmuotis ir muzikiniuose vaizdo klipuose. R. Hirako buvo ištekėjusi už aktoriaus Eisaku Yoshidos.

Jaunatviškos išvaizdos gražuolė nuolat kelia savo nuotraukas į asmeninį „LineBlog“ tinklaraštį. Jame galima rasti naujausių jos kolekcijų iš fotosesijų, kuriose jai tenka pozuoti ir su apatiniais, taip pat ištraukų iš žurnalų ir kadrų, kuriuose ji įsiamžinusi su savo šuniuku.

Akivaizdu, kad modelis laikosi sveiko gyvenimo būdo režimo, nes tinklaraštyje gausu sveikų patiekalų, ką tik išspaustų sulčių ir kvapnios arbatos nuotraukų.

Migdolų pienas, migdolų sviestas, medus ir bananų kokteilis – vieni iš mėgstamiausių jos gardėsių.
Tačiau retkarčiais ji sau leidžia pasimėgauti ir „pagerintu“ maistu: vienoje nuotraukoje – karšto šokolado pudingas su ledais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)