Keletas vyriškių išplatino iš apačios nufotografuotų savo barzdų nuotraukas ir tai davė pradžią naujai asmenukių madai, rašo „The Daily Mail“. Reikia pasakyti, kad tokiu rakursu įamžinta barzda išties atrodo keistai.

Pagal grotažymę #BeardsFromBelow galima rasti daugybę asmenukių, kuriose barzdočiai įamžinę savo smakrą iš apačios.

„Instagram“ tinkle jau bendrinama daugiau nei 300 nuotraukų su minėta grotažyme, kuriose vyrai su pasididžiavimu demonstruoja savo barzdas iš labai neįprastos perspektyvos.

Jei barzda labai vešli, ji gali užstoti ausis, bet jei ne, tai ausys atrodo tarsi netinkamai priklijuotos prie galvos.

„Ojėj! Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai galva iš užpakalio su mažutėmis ausytėmis“, – komentuoja vienas „Instagram“ naršytojas.

Jei barzda užstoja ausis, įspūdis visiškai kitoks. Tada atrodo, kad kaklo vietoje turėtų būti veidas, iš viršaus gaubiamas vešlių plaukų (iš tikrųjų – barzdos).

Viena asmenukė buvo ypač įtikinama: atrodė, kad nufotografuotas žmogus, kurio veidą visiškai dengia plaukai.

Nuotraukas komentuojantys internautai dažniausiai prisipažįsta iš pradžių negalėję suprasti, į ką žiūri
.
„Turėjau pakankamai įsižiūrėti, kad suprasčiau, kas tai. Plaukai atrodo kaip nežinai iš kur ištraukti“, – komentuoja vienas stebėtojas.

Kad nuotraukoje užfiksuotą vaizdą būtų dar sunkiau iššifruoti, kai kurie barzdočiai nusifotografavo ant kaklų išsipiešę veidus arba užsidėję akinius nuo saulės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)