Įspūdingus efektus sukuriančių kosmetinių priemonių gamintojai užgrūdo internetą vylingai žvelgiančiomis naujausias tendencijas demonstruojančiomis gražuolėmis, tikėdamiesi, kad kuriai nors grožio vergei spustelėjus nuorodą reklamuojama priemonė neįtikėtinai išpopuliarės.

Ir štai vienai moteriai, neišvengiamai susiduriančiai su primygtinai brukamomis makiažo naujovėmis, trūko kantrybė. Kalifornijoje gyvenanti Asia pasivadinusi mergina socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė pačios sumąstytą reklamą parodijuojančią makiažo tendenciją, rašo unilad.co.uk.

Asia yra makiažo meistrė. Įgudusios rankos judesiu ji paryškino akies kontūrą įprasta juoda linija, pasibaigiančia falo piešinėliu.

Nepadorus piešinys akies kamputyje

Šią akies kamputyje išpieštą vyro lytinio organo miniatiūrą reikia vertinti kaip protestą prieš populiarinamas makiažo tendencijas.

Daugelis „Twitter“ naudotojų savo pasipiktinimą pratę reikšti rašydami žinutes, o štai Asia ir visas būrys jos pasekėjų priešišką reakciją rodo demonstruodamos su padorumu mažai ką bendro turinčią akių kontūro liniją.

Prie Asia pradėtos protesto akcijos netrukus prisijungė ir daugiau „Twitter“ naudojančių entuziasčių, panorusių pademonstruoti, kad ir jos gali būti drąsios ir įžūlios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)