Briana Chandler (22 m.) iš Minesotos augdama nuolat girdėdavo pašaipų, kad yra lengva kaip plunksnelė, kaulėta, ir pasiūlymų eiti suvalgyti sūrainį.

Dirbančią, kad susimokėtų už mokslus koledže, mergina dažnai apimdavo depresiją. Galiausiai ji prieš ketverius metus pradėjo lankyti sporto klubą, rašo dailymail.co.uk.

Norėdama turėti moteriškesnę figūrą, Briana vaikščiojo į sporto klubą tris kartus per savaitę ir treniravo kūną.

Dabar ji dažnai girdi komplimentų dėl apskritų sėdmenų, o merginos neretai prašo leisti paliesti, kad įsitikintų, ar sėdmenys tikri, klausia patarimų. Kai kas netgi įtaria, kad ji vis tik pasidarė plastinę operaciją.

Mergina sako, kad treniruodama sėdmenis pasveiko nuo depresijos, o dabar socialiniame tinkalalpyje turi 270 000 sekėjų.

Ji pasakojo: „Artimieji visada juokaudavo, kad gimiau su kojomis kaip pieštukais. Vėliau žmonės sakydavo, kad turiu valgyti daugiau sūrainių ir apskritai daugiau valgyti. Kiti sakydavo, kad esu lengva kaip plunksnelė. Visada buvau neaukšta, smulki. Pradėjusi mokytis koledže jaučiausi labai nelaiminga ir buvau tikrai sutrikusi gyvenime.

Dauguma žmonių žinojo, ką veikti, turėjo karjeros tikslų, o aš nieko neturėjau, man prislėgė depresija. Bet užuot ėmusi gerti ar įsitraukusi į kitus dalykus, kaip mano amžiaus žmonės, nuėjau į sporto salę ir stengiausi pasijusti geriau, būdama pozityvesnėje vietoje. Pradėjau treniruoti kojas ir sėdmenis tris kartus per savaitę ir iš tiesų masės padaugėjo.

Šiek tiek treniravau viršutinę kūno dalį, kad moteriškiau atrodyčiau. Dabar jaučiuosi kur kas moteriškesnė nei anksčiau. kai mokiausi mokykloje, atrodžiau kaip pagaliukas, visai neturėjau apvalumų, taigi susikoncentravau į sėdmenis. Dabar žmonės sako: „Kokie dideli tavo sėdmenys.“ Manęs visada klausia patarimų, kaip pasiekti tokių pačių rezultatų. Moterys dažnai prieina ir klausia, ką darau, kad turiu tokią žavią sėdynę, kai kurios negi paliečia, norėdamos įsitikinti, ar ji tikra. Kai kas abejoja mano sėdmenų tikrumu, kitos taip susižavi, kad prašo patarimų, kaip turėti tokius sėdmenis.

Viena moteris praėjusią savaitę priėjo ir sako: „Kitą savaitę darysiuosi plastinę sėdmenų operaciją. Gal galiu nufotografuoti jūsų sėdmenis ir parodyti savo chirurgui?“ Nusijuokiau ir atsakiau, kad tai ne plastinės operacijos rezultatas, reikia sportuoti, norint tokių sėdmenų, reikia treniruoti kiekvieną raumenėlį.“

Bakalauro studijų metu dirbdama du darbus, kad galėtų susimokėti už mokslus, Briana jautėsi prislėgta, nelaiminga. Ji sakė: „Mokydamasi koledže pati susimokėjau už mokslą, bet nuo streso dėl finansų mane apėmė depresija.“

Sporto klube Briana kovojo su depresija ir stengėsi padailinti kūną. Jos raumenų masė padidėjo 15 kg. Ji mano, kad apvalesnė figūra suteikė jai daugiau pasitikėjimo savimi.

Briana sakė: „Dabar turiu ploną liemenį ir plačius klubus, apvalius sėdmenis ir raumeningą viršutinę kūno dalį. Sportuojant mano figūra pasidarė moteriškesnė. Netikiu operacijomis, reikia sportuoti, kad to pasiektum, negalima tokio dalyko nusipirkti.“

Mergina pasijuto labiau savimi pasitikinti, taigi praėjo ir depresija.

Briana pasakojo: „Vos tik supratau, kokį poveikį darau per socialinę žiniasklaidą, pradėjau dėti daugiau nuotraukų, pasidariau įtakinga. Dabar jai pasitaiko sunki diena ar jaučiuosi prislėgta, žmonės man primena, kad aš juos įkvepiu ir kad mano įrašai jiems padeda.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)