29-erių metų vaikinas kreipėsi pagalbos į internautus, kad šie padėtų jam išspręsti klausimą, kaip sustabdyti buvusiąją, kuri nenustoja „gadinti“ serialo žiūrėjimo.

„Išdaviau ją su savo buvusiąja ir dar keliomis merginomis. Ji tai sužinojo greitai po to, kai mes išsiskyrėme ir, žinoma, manęs nekenčia“, – rašė vaikinas.

Jis taip pat paminėjo, jog yra pasakęs merginai baisių dalykų ir buvo jos užblokuotas visuose socialiniuose tinkluose: „Maniau, kad ji man atleido, kai pamačiau, jog mane atblokavo ir parašė žinutę, tačiau joje buvo tik visos detalės apie pirmąją sezono seriją, kurių nevalia žinoti prieš žiūrint.“

Vaikinas pats užblokavo buvusią merginą visuose socialiniuose tinkluose, kuriose ji galėjo su juo susisiekti, tačiau ji vis tiek rasdavo būdų, kaip palikti jam žinutę: parašydavo iš draugės telefono ar net susikūrė netikrą feisbuko profilį su seksualios merginos nuotrauka.

„Žinau, kad elgiausi su ja netinkamai, bet aš tiesiog noriu ir vėl žiūrėti savo mėgstamiausią serialą“, – guodėsi vaikinas.

Tiesa, nors vaikinas, ko gero, ieškojo paguodos internete, tačiau internautai tik dar labiau jį užsipuolė: išvadino baisiais epitetais ir atsiuntė dar daugiau detalių apie naujas serialo serijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)