Koledže studijuojantis ir restorane „McDonald‘s“ pamaininį darbą dirbantis vaikinas neišeidamas iš savo kambario sugebėjo sudaryti ne vieną tūkstančių eurų vertės sandorį.

Robertui Mfune buvo tik 16-a, kai po pamokų dirbdamas finansų firmoje jis perprato svarbiausius sėkmingų dvejopų prekybos sandorių principus.


Prekiauti jis pradėjo būdamas 17-os iš savo buto Sautamptone ir iki baigiamųjų egzaminų jau buvo įsigijęs 150 tūkst. eurų vertės „Bentley“ markės automobilį.

Neseniai R. Mfune padovanojo savo motinai 150 tūkst. eurų vertės namą ir automobilį. Nepamirškite, kad šiam milijonieriui nėra nė 20-ies.

„Pamokos koledže, padavėjo darbas „McDonald‘s“ ir iš namų vykdomi prekybos sandoriai... Tie metai buvo labiausiai įtemptas mano gyvenimo laikotarpis, – prisimena jaunuolis. – Teko tuo pačiu metu mokytis, mokėti mokesčius ir imti paskolas. Ko nors pasiekti galima tik po kelių metų sunkaus darbo.“

Sektis R. Mfune pradėjo įsidarbinus finansų firmoje, kurioje jis perprato sėkmingos įmonių veikos principus.

„Dirbdamas padavėju šį tą sužinojau, nes visada buvau daug žinančių žmonių apsupty, o kai grįždavau namo, pritaikydamas įgytas žinias, pats stengiausi šį tą išsiaiškinti“, – aiškina R. Mfune.

Būdamas 17-os jis pradėjo sudarinėti prekybos sandorius. Šia veikla vaikinas užsiėmė nė neišeidamas iš namų. Kad pavyktų apeiti įstatymų nuostatas ir apribojimus, sąskaitą jis atidarė motinos vardu. Beje, tuo pačiu metu jaunasis verslininkas dirbo restorane „McDonald‘s“ ir ruošėsi baigiamiesiems egzaminams (būtina paminėti, kad juos išlaikė tikrai gerai).

Kai R. Mfune sukako 18-a, patarimus jam teikęs asmuo padėjo atsidaryti asmeninę sąskaitą, kuria jis iki šiol naudojasi.

„Nupirkau motinai automobilį, nes nenorėjau, kad kiti matytų, kaip ji važinėja autobusu, žinodami, kokias sumas aš uždirbu. Vėliau nutariau, kad ji turi gyventi puikioje vietoje, todėl nupirkau namą“, –sako R. Mfune.

Jaunasis verslininkas yra investavęs į kavines, namus Anglijoje ir nekilnojamąjį turtą savo gimtinėje Pietų Afrikoje.

Jam priklauso beveik 290 tūkst. eurų vertės automobilių kolekcija, kurioje yra „Range Rover“ ir auksinės spalvos „Bentley“. Beje, jaunuolis tvirtina nesąs materialistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)