Ji gali pasigirti dirbusi su tokiais mados namais, kaip „Prada“, „Versace“, „Mini Miu“, „Louis Vuitton“, „Chanel“, „Nina Ricci“, „Kenzo“ ir kitais. Kukli mažo miestelio mergina, dabar viena geidžiamiausių modelių, yra dirbusi su tokiomis mados ikonomis kaip Naomi Cambell, Gisele Bundchen ir gražuoliu aktoriumi Eddie Redmayne'u.

– Kaip prasidėjo tavo karjera?

– Pradėjau dirbti būdama 18 metų. Šis darbas tuo metu į mano ateities planus nebuvo įtrauktas. Tačiau sesuo išsiuntė mano nuotraukas agentūrai man nieko nesakiusi ir po poros dienų pakvietė susitikti su agentūros atstovais. O dar po kelių savaičių ir su Milano agentūros taletų ieškotoju.

– Kokie didžiausi tavo pasiekimai?

– Kiekvienas pasiekimus vertina skirtingai. Tačiau tikriausiai visi sutiks su tuo, kad „Prados“ kolekcijos reklama buvo didžiulis karjeros šuolis bei nepamirštama patirtis. Vėliau sekė kolekcijų pristatymai mados savaitėse, toke vaikščioti garsiausių mados namų podiumais. Tarp jų - „Prada“, „Versace“, „Mini Miu“, „Louis Vuitton“, „Chanel“, „Nina Ricci“, „Kenzo“ ir kiti.

– Kur ir ką dabar veiki?

– Šiuo metu esu Japonijoje. Tokijas – mano vienas mėgstamiausių miestų pasaulyje. Čia labai mandagūs žmonės, graži gamta, kultūra bei neapsakomai skanus maistas. Tačiau jau greitai teks sugrįžti į Lietuvą, nes studijuoju Vytauto Didžiojo universitete Kaune, teks pasivyti bendramokslius. Darbas svarbu, bet lygiai taip pat svarbūs yra ir mokslai.

– Kokie tavo ateities planai?

– Negaliu sau leisti per daug planuoti į ateitį. Planų ir idėjų yra daug, tačiau garsiai apie tai nekalbu, stengiuosi gyventi šia minute. Žinoma, abstrakčiai kalbant, man yra svarbu pabaigti mokslus, aplankyti dar daugiau nuostabių šalių ir t.t.

– Su kokiomis mados ikonomis-manekenėmis tau teko dirbti? Kokios jos – išpuikusios, pasipūtusios ar paprastos merginos?

Madų šou teko dalyvauti kartu su Naomi Campbell, Gisele Bundchen. Jos jau nebe merginos, o suaugiusios moterys. Žinoma, abi yra labai reiklios, tačiau nepasakyčiau, kad išpuikusios.

– Vienoje nuotraukoje – tu ir aktorius E. Redmayne'as. Kaip susipažinote? Ar dirbote kartu?

– Su Eddie Redmayne'u teko kartu fotografuotis „Glamour U.S.“ žurnalui Londone. Tada aš dar nežinojau, kad jis yra aktorius. Maniau, kad modelis... Tačiau po kelių minučių pokalbio supratau, kad jis labai protingas, ne vaikėzas. Be galo įdomus, paprastas ir išsilavinęs žmogus. Buvo lenga ir smagu kartu dirbti.

– Kokiomis ekstremaliomis darbo sąlygomis yra tekę dirbti?

– Dažniausiai vasarą katinant saulei fotografuojamos žiemos-vasaros kolekcijos. Žiemą su vasariškais drabužiais yra tekę lįsti į ledinį vandenį, lauke esant minusinei temperatūrai. Dėl audros – stipraus vėjo ir lietaus yra tekę nustraukti fotosesiją. Žmonės aplink beveik skraidė.

– Ką gali sau leisti už uždirbamus pinigus?

– Galiu sau leisti būti nepriklausoma nuo kitų – išlaikyti save. Kalbant apie pinigus, mano galva, tai yra pats svarbiausias dalykas. Visa kita priklauso nuo poreikių, kur vis keičiasi. Mieliausiai pinigus leidžiu kelionėms.

– Kaip šis darbas tave pakeitė kaip asmenybę? Juk modeliauti pradėjai dar besimokydama mokykloje.

– Taip, dirbti modelio darbą pradėjau būdama 12 klasėje. Tada buvau visai pilka pelytė – labai drovi, nekalbi ir visko bijanti. Kelionės ir modelio darbas sustiprino pasitikėjimą savimi. Išmokau laisvai kalbėti anglų kalba bei suprasti bent porą kitų užsienio kalbų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)