Su makiažu ar natūralios? Pasidažiusios ryškiai ar vos išėjusios iš dušo? Miegančios ar šėliojančios naktiniame klube?

Grožio laboratorija „Smilga” nusprendė atlikti ekspertimentą, kuriame sutiko dalyvauti 118 stipriosios lyties atstovų. Šie turėjo pasirinkti vieną iš dviejų jiems parodytų nuotraukų. Vienoje jų pavaizduota mergina su ryškiu vakariniu makiažu, kitoje - ta pati mergina, pasidažiusi lengvai ir skaisčiai.

Grožio laboratorijos „Smilga” vadovė ir įkūrėja Indrė Sinkevičiūtė sako, kad apklausos rezultatai jos visai nenustebino: „Nors daugelis apklaustųjų pasakė, kad jiems labiau patinka mergina su subtilesniu makiažu, praktiškai visi sutiko, kad mylima moteris graži bet kokioje situacijoje, bet kuriuo paros metu.”

Bet kuriuo atveju, šių dienų populiariausios makiažo tendencijos atkeliavo iš Vakarų. Meistrė pataria išmokti pabrėžti pliusus ir užmaskuoti trūkumus.

„Šiuo tyrimu moterims ir merginoms norėjome parodyti, kad visos jūs esate gražios. Organizuojant kursus pastebime, kad maždaug pusė ateina ne išmokti pasidažyti, o ieško būdų labiau pasitikėti savimi,” – sako Indrė, kuri įsitikinusi, kad makiažas neturi keisti žmogaus veido bruožų, todėl svarbiausia nepersistengti.

Eksperimentą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)