„Aš ne dizainerė. Aš ir ne stilistė. Aš esu tiesiog mergina, kuriai patinka siūti drabužius“, - kukli išlieka daugiau nei 50 tūkst. prekės ženklo „NuNu“ gerbėjų turinti S. Nainė. - Tad su džiaugsmu priėmiau šį naują iššūkį ne tik pasiūti drabužius, bet ir sukurti seksualų, o kartu ir patogų įvaizdį.“

Šventinio vakaro svečiai turės galimybę pirmieji išvysti 9 originalius įvaizdžius ir įvertinti, kaip atrodo „Panteros deimantai“ iš arti.

„Siuvant drabužius man svarbiausia kokybė ir patogumas tiek kuriant sportiškus, tiek romantiškus derinius. Bet visada norisi ir kažkokio cinkelio. Iš ilgametės patirties žinau, kad subtilus sekasualumas traukia labiau, todėl jis ir bus pagrindinis akcentas“, - paslaptingai užsimena stilingoji auksarankė.

Nunu, gal dovanų?

Laukiant šeštadienio, S. Nainė, klubas „Pantera“ ir portalas DELFI rengia konkursą, kurio laimėtoja(s) gaus 100 eurų vertės apsipirkimą pas „Nunu“.

„Ir visai nesvarbu, ar tai bus jau esamų modelių pasirinkimas, ar reikės pasiūti kažką individualaus pagal laimėtojo norus“, – žada S. Nainė.

Ką reikia padaryti, norint laimėti prizą? Tapkite DELFI Pramogos paskyros feisbuke draugu, pasidalinkite (share) įrašu apie konkursą ir to įrašo komentaruose parašykite, kodėl būtent jūs turėtumėte laimėti prizą. Konkurse gali dalyvauti ir vyrai, nes neabejojame, kad jūsų mylimosioms tokia dovana artėjančių švenčių proga tikrai patiktų!

Burtų keliu konkurso laimėtoja tapo - Dalytė Lotys! Sveikiname! Su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)