– Lina, ar po to, kai sulaukėte žiniasklaidos dėmesio, skaitėte, ką apie jus mano komentatoriai?

– Yra žmonių, ypač jaunų, kurie mane pašiepia. Bet aš klausau tik savo širdies balso, kitų nuomonė man nesvarbi! Aš žinau, ko čia gimau, žinau, ką čia turiu daryti! Aš neskaitau komentarų, skaičiau tik ten, kur Užkalnis parašė (Daugiau apie skandalą skaitykite čia). Jei skaityčiau blogiukų komentarus, tai pati tapčiau nešvari, nes kiekvieno žmogaus mintys, kurias mes perskaitome, veikia mūsų energiją.

Yra negražių komentarų, tokius komentarus rašo neišprusę žmonės, nes jeigu jie Meilę, Gėrį juodina, tai kaip jie patys gyvena? Vien Blogiu? Suprantu ir žinau, kad kiekvienas žmogus yra skirtingose šios Planetos klasėse (kaip ir mokykloje) ir jie tiesiog negali to suprasti, nes yra žemesnėje klasėje nei aš! Tik kaip jie nebijo manęs? Jie nesupranta, ką gali Juodoji Magija!

– Ar yra daugiau tokių žmonių, kaip Jūs?

Taip, aš esu tokia, kaip Aleksandras Sepsas, Elena Golunova, Ilona Kaldre (visi išvardyti žmonės -žymūs aiškiaregiai – aut. past.). Tokia pat, kaip ir mūsų Audronė Ilgevičienė, kurios knygose – vien Gyvenimo Tiesos!

– Jūsų nuotraukose – daug iliuzijos ir fantazijų. Ką šiais vaizdiniais norite parodyti?

– Mano nuotraukos – iš Žmonijos ateities. 2028 metais mūsų Planeta jau bus praėdėjusi valymosi procesą. Žemėje tada gyvens mažiau nei milijardas žmonių. Aukso-Meilės amžius tai bus! Taigi, liks vertieji!

– Jei gerai suprantu, teigiate, kad bendraujate su nežemiškomis būtybėmis. Ar seniai atradote ryšį su kitu pasauliu?

– Su Angelais bendrauju nuo 5-ių metukų. Kontaktai su NC prasidėjo 2000 metais, kai buvau Indijoje, Sai Babos Asrame.

– Ar per pastaruosius kelis mėnesius pajutote, kad padidėjo susidomėjimas Jumis?

– Man visiškai nesvarbu, kas domisi manimi ar ne. Aš dirbu Kūrėjui ir žmonėms, visai Žmonijai. Žmogus, trokštantis populiarumo, praranda gebėjimus. Aš juk kuriu savo nuotraukas, savo kūrinius, siekdama padėti žmonėms ir padaryti juos laimingus. Žmogus pirmiausia yra Dvasinė Būtybė, kūnas yra antrinis, nes siela atsirado anksčiau nei kūnas.

– Ar pati kuriate nuotraukas, kurios sulaukia tiek dėmesio?

– Ne, pati tų nuotraukų neretušuoju, aš neturiu tam laiko! Tik surašau idėjas, o žmonės man padaro.

– Minėjote, kad esate labai užimta, nes „yra labai daug žmonių, kuriems turite padėti“. Kokiais klausimais konsultuojate? Kokios pagalbos žmonės dažniausiai Jūsų prašo?

– Įvairios. Tai juk aš mediume, kontaktuoju, esu įvaldžiusi Baltąją ir Juodąją Magiją.

– Minėjote, kad Jums nebūna blogų dienų, nes „visada esate harmonijoje su viskuo.“ Kaip tos harmonijos siekiate? Ir kas apskritai Jums yra gyvenimo pilnatvė?

– Daugelis manęs klausia, koks yra išgyvenimo-gyvenimo receptas be ligų, skausmo, nesėkmių ir nelaimių. Taip, yra tas receptas! Visada džiaukitės! Džiaukitės artimaisiais ir mus supančiu pasauliu: augalėliais, gyvūnėliais, paukšteliais, gėlėmis, viskuo, kas supa. Mano meilė ir džiaugsmas yra artimieji: trys šuniukai, juodas persų veislės katinas, kuris mato dvasias, pulkas įvairių veislių balandžių, porytė povų, pulkas įvairių papūgėlių, pulkas vištų su „apželkoju“ gaideliu, įvairių lauko ir kambarinių gėlių.

Tai ir yra gyvenimo pilnatvė! Harmonija, pasiekiama Meile, Gėriu, Džiaugsmu. Kasdien reikia save tobulinti!

– Ar turite vaikų? Jei taip, kaip jie vertina Jūsų veiklą?

– Užauginau tris savo atžalas, turiu mylintį, labai gerų savybių vyrą. Jis – kriminalistikos tyrėjas. Visi juk einame savo keliu, neteisiame ir nekritikuojame kitų.

– Kaip puoselėjate savo grožį? Kokiomis procedūromis save palepinate?

– Niekaip nepuoselėju, procedūrų jokių nedarau, nes procedūros žmogų sendina. Taip, ragana turi būti graži, seksuali, gera, o ypač – nenuspėjama ir turėti didelę jėgą, bet man tai ateina iš vidaus, natūraliai.

– Mūsų skaitytojams įdomu, kaip vyksta Jūsų fotosesijos. Ar pati save fotografuojate iš skirtingų pusių, ar turite savo asmeninį fotografą?

– Fotografuoja tie, kas tik nori. Kam man asmeninis fotografas? Juk turiu begalę bendraminčių!

– Esate labai pozityvi moteris. Ko galėtumėte palinkėti Lietuvos žmonėms?

– Neteiskite kitų, nekritikuokite, tik mylėkite. Mylėkite save, viską, kas jus supa, o svarbiausia – mylėkite savo kūrėją. Tebūnie taip.