Galima pagalvoti, kad iš Dramblio Kaulo Kranto kilusi Eudoxie Yao milžiniškų gabaritų savo sėdynę laiko nacionalinei vertybei prilygstančiu objektu. Kad ir kaip būtų, dėl šios kūno dalies ji sulaukia neįtikėto palaikymo socialinėje erdvėje.

Abidžano mieste gyvenanti E. Yao stengiasi išryškinti visas įspūdingų formų figūros linijas: internete skelbiamose nuotraukose ji nesivaržydama pozuoja vilkėdama prigludusius apdarus. Ekscentriški jos vaizdo įrašai nuolat sulaukia neįtikėtino dėmesio.

Kaip ir Kim Kardashian, kurią mergina laiko savo idealu, E. Yao stengiasi kuo efektyviau išnaudoti neįprastos išvaizdos teikiamus privalumus: ji reklamuoja renginius, prekes ir pozuoja fotografijoms.
Be to, kaip ir visos Kardashian sesutės, prancūziškai kalbanti E. Yao reguliariai pasirodo vietinės televizijos laidose.

Eudoxie Yao:

Internautai su entuziazmu reaguoja į E. Yao publikuojamas nuotraukas laidydami tokias replikas kaip „Užpakaliukas monstras!“ ir kitaip reikšdami nuostabą bei susižavėjimą. Atsiranda ir tokių, kurie žvelgdami į įspūdingas formas apgailestauja, kad nesupranta nė vieno E. Yao tariamo žodžio.

Kartais radijo ir televizijos laidų vedėjai pasiteirauja, ar tokiomis formomis pramogų verslo įžymybė apdovanota iš prigimties. Abejojantiesiems E. Yao įtikinamai atrėžia, kad pasinaudoti chirurgų paslaugomis jai tikrai neteko.

Pasigirdus tokiems įtarimams, programėlėje „Snapchat“ bendrinamas nuotraukas aktorė papildė užrašu „Natūralu“.

Įspūdingų gabaritų sėdimąją demonstruojanti E. Yao gali pasigirti turinti 125 tūkst. savo „Instagram“ profilio sekėjų, prie kurių nuolat prisijungia naujų.

Su vienu iš naujausių „Instagram“ įrašų E. Yao paskelbė ypatingą savo sėkmę įrodančią nutrauką. Joje nufotografuotas aktorės gerbėjas vilki marškinėlius su užrašu „Eudoxie Yao fanų klubas“.

Kim Kardashian:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (108)