69,99 dolerio (apie 63 eurus) kainuojančiame rinkinyje, reklamuojamame kompanijos interneto svetainėje, taip pat yra „trumpas baltas seksualus chalatas“, ilgas juodas perukas, masyvūs akiniai nuo saulės ir virvė.

Vos prieš metus ta pati kompanija „Costumeish“ pirkėjams pasiūlė prieštaringai vertinamą „Megyn kruvino tampono“ kostiumą, kurį sukurti įkvėpė seksistiniai Donaldo Trumpo komentarai apie „Fox News“ laidų vedėją Megyn Kelly.

Naujausias prasto skonio kūrinys taikosi į 35 metų realybės šou žvaigždę K. Kardashian ir vos prieš savaitę įvykusį jos apiplėšimą Paryžiuje, kurio metu grasinant ginklu iš jos buvo pavogti 8,5 milijono dolerių (7,6 milijono eurų) kainuojantys juvelyriniai dirbiniai.

Helovyno kostiumas

Tarp daiktų, kurie buvo pavogti iš apartamentų, kuriuose garsenybė apsistojo per Paryžiaus mados savaitę, buvo ir jos 20 karatų sužadėtuvių žiedas.

Kostiumas pristatomas kompanijos interneto svetainėje – „rinkinį“ dėvinčio modelio riešai surišti virve. Nors Kostiumeish“ interneto svetainėje Kim neįvardijama, tačiau ji pristatoma kaip „Amerikos visų glamūrinių daiktų deivė“. Taip pat priduriama: „Ji pašventė savo gyvenimą Amerikos dekadanso, jaunystės ir hedonismo reklamai, tačiau visas tas prašmatnus gyvenimas pasivijo ją vieną naktį Paryžiuje, kai ginkluoti vyrai surišo ją, pavogė jos juvelyrinius dirbinius ir sielos ramybę. Šį Heloviną leisk laiką linksmai su pop kultūra ir apsirenk kaip socialinės žiniasklaidos karalienė mūsų „Paryžiaus apiplėšimo aukos kostiumu“.

Be to, klientams primenama, kad žiedas nėra tikras: „Žiedas pagamintas iš plastiko ir nėra vertas keturių milijonų dolerių“.

Po to, kai penki policijos pareigūnais apsivilkę ginkluoti vyrai apiplėšė ją prabangiame Paryžiaus viešbutyje „Hotel de Pourtales“, dviejų vaikų motina savo saugumą sustiprino „iki prezidentinio lygmens“. Pranešama, kad nuo šiol K. Kardashian lydės mažiausiai du apsaugos darbuotojai, o važinės ji šarvuotu automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)