Socialiniuose tinkluose išgarsėjęs vizažistas netiki esąs nei vyras, nei moteris. Neretai aplinkiniams šiurpą kelianti jo išvaizda – tai atspindys to, kokiu Vinny iš tikrųjų jaučiasi esąs viduje.

Pirmoji procedūra – lūpų putlinimas užpildais – jam buvo atlikta vos 17 metų. Tačiau Vinny tai tapo atspirties tašku. Netrukus jam buvo atliktos dvi nosies formos korekcijos, įdėti skruostikaulių implantai ir net pakoreguota antakių forma.

Retsykiais modeliu dirbantis jaunuolis dažnai akis papuošia juodais kontaktiniais lešiais – sako, taip tampa tik dar panašesnis į ateivį.

Eksperimentuoja Vinny Ohh ir su savo plaukų spalva bei šukuosena.

Jei manote, kad jaunas vyras ketina sustoti – klystate. Ateityje jis planuoja išleisti net 140 tūkst. eurų lytinių organų, spenelių ir net bambos pašalinimui.

„Noriu būti belytis ateivis. Tokiu svajojau tapti jau nuo 17 metų. Noriu, kad mano išvaizda atspindėtų mano išorę. Nenoriu, kad žmonės galvotų, jog bandau tapti moterimi. Neabejoju, kad galiu gyventi be lytinių organų. Tad kam man jie?“ – sako Vinny Ohh.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)